Sportovní, tělovýchovné spolky – Bratříkovice okres Opava

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Bratříkovice.

1–10 firem z 128 nalezených Filtry

1Tesař Dalibor - PENZION NAD STÁJÍ

4.3
★★★★★
★★★★★
(468)
2.1 km Jakartovice 35 , Jakartovice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Penzion nad stájí se nachází v malebném a klidném podhůří Hrubého Jeseníků v obci Jakartovice. Tato obec se nachází mezi vodními přehradami Kružberk a Slezská Harta. V okolí obce Jakartovice naleznete spoustu břidlicových lomů, z kterých je velká část zatopená křišťálově čistou vodou a tyto hlubiny…

2OREL župa Křížkovského Křesťanská tělovýchovná organizace

5.9 km Jezdkovice 31, Jezdkovice Bezdlužná

Naše křesťanská organizace se zabývá výchovou mladých lidí a dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit.

3RB Centrum Jezdkovice1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
6.4 km Jezdkovice 32, Jezdkovice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

RB Centrum Jezdkovice, se sídlem Jezdkovice 32, 747 55, Jezdkovice, v okrese Opava a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 22069, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2000. Pracuje u nás 6 - 9 zaměstnanců. Předmětem…

4Tělocvičná jednota Sokol Dolní Životice

7.8 km Hlavní 10, Dolní Životice Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní činnost a akce pro cvičence všech věkových kategorií.

5Lenka Jarnotová

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti horolezectví a vysokohorské turistiky.

6Orel jednota Stěbořice

8.1 km Stěbořice 219, Stěbořice Bezdlužná

Naše křesťanská organizace se zabývá výchovou mladých lidí a dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit.

7IRON TEAM OPAVA o.s.

8.1 km Hlavní 248 , Dolní Životice Bezdlužná

Provoz cyklistického klubu. Pořádáme závody MTB Životské hory.

8Orel jednota Slavkov u Opavy

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
10.0 km Hertická 435, Slavkov Bezdlužná

Naše křesťanská organizace se zabývá výchovou mladých lidí a dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit.

10Tělovýchovná jednota Slezská Hořina Brumovice

10.7 km Hlavní 3/7, Brumovice Bezdlužná

Tělovýchovná jednota Slezská Hořina Brumovice, se sídlem Hlavní 3/7, 747 71, Brumovice, v okrese Opava a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 544, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Opava


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Bratříkovice – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.