Sportovní, tělovýchovné spolky – Kozmice okres Opava

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Kozmice.

1–10 firem z 128 nalezených Filtry

1Backfist.cz

2.5 km Květná 829/4, Hlučín Bezdlužná

Backfist.cz, se sídlem Květná 829/4, 748 01, Hlučín, v okrese Opava a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 68714, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2016. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené…

2KARDIO HLUČÍN

2.8 km Hluboká 1099/27 , Hlučín Bezdlužná

Provozujeme běžecký klub.

3SKI klub Hlučín

2.8 km Celní 1731/12a , Hlučín Bezdlužná

Sdružování zájemců o vodní lyžování a wakeboardingu.

4Tenisový klub Hlučín

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
2.8 km Celní 443/1, Hlučín Bezdlužná

Tenisový klub Hlučín, se sídlem Celní 443/1, 748 01, Hlučín, v okrese Opava a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 1088, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1992. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až…

6Městský úřad Dolní Benešov1 pobočka

2.9 km Hájecká 65, Dolní Benešov
Otevřeno do 14:30
Bezdlužná

Městský úřad Dolní Benešov podává informace žadatelům, plní úkoly uložené radou nebo zastupitelstvem města, pomáhá výborům a komisím v jejich činnosti vykonávat státní správu, zřídí na veřejně dostupném místě úřední desku a spravuje město.

7Velomax Hlučín, spol. s r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(1)
3.0 km Hrnčířská 1951/4, Hlučín Bezdlužná

Velomax Hlučín, spol. s r.o., se sídlem Hrnčířská 1951/4, 748 01, Hlučín, v okrese Opava a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 71692, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2017. Předmětem podnikání je: Výroba,…

8Sportovní klub mFloor Hlučín

3.1 km Dlouhoveská 396/69, Hlučín Bezdlužná

Sportovní klub mFloor Hlučín, se sídlem Dlouhoveská 396/69, 748 01, Hlučín, v okrese Opava a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 10253, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2012. Více informací naleznete na našich webových stránkách. …

9M & P HOST, spol. s r.o.

4.3
★★★★★
★★★★★
(4)
3.1 km náměstí Svobody 82 , Dolní Benešov
Otevřeno do 23:00
Bezdlužná

Poskytujeme služby sportovního centra. K dispozici je squash, posilovna a bowlingové dráhy.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Opava


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Kozmice – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.