Sportovní, tělovýchovné spolky – Hněvošice okres Opava

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Hněvošice.

1–10 firem z 128 nalezených Filtry

1Tělovýchovná jednota Sokol Hněvošice, z.s.

4.1
★★★★★
★★★★★
(10)
990 m Opavská 242, Hněvošice Bezdlužná

Vedeme fotbalové oddíly a pořádáme sportovní turnaje.

2Kola-kross.cz

1.9 km Služovice 195, Služovice
Dnes už má zavřeno

Kola-kross.cz, se sídlem Služovice 195, 747 28, Služovice, v okrese Opava a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 65603, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2016. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby…

3Sportovní klub Moravan Oldřišov, z.s.

3.5 km Opavská 17, Oldřišov Bezdlužná

Provoz sportovního fotbalového, tenisového a hokejbalového klubu.

5TJ Sokol Kobeřice

4.0 km Topolová 774 , Kobeřice Bezdlužná

Provoz tělovýchovné jednoty s různými sportovními oddíly. Vedení volejbalového, šachového, nohejbalového, tenisového a atletického oddílu.

6TJ Sokol Kobeřice - Kobeřice1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
4.0 km Topolová 774, Kobeřice Bezdlužná

TJ Sokol Kobeřice, se sídlem Topolová 774, 747 27, Kobeřice, v okrese Opava a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 422, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Předmětem podnikání je: Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního…

7AVZO TSČ ČR STŘELECKÝ KLUB SUDICE

5.4 km Luční 131, Sudice Bezdlužná

AVZO TSČ ČR STŘELECKÝ KLUB SUDICE, se sídlem Luční 131, 747 25, Sudice, v okrese Opava a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 50437, Městský soud v Praze. Právní forma Pobočný spolek. Založení v roce 1995. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

8SK Meteor Strahovice

Provozujeme sportovní sdružení se zaměřením na fotbal.

10Smolárková Svatava

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
6.0 km Jasanová 442/18, Štěpánkovice Bezdlužná

Provozujeme internetový obchod s oblečením. Nabízíme šaty, trička, džíny, legíny, svetry, plavky. V sortimentu naleznete také oděvní doplňky jako peněženky, čepice, šály, náušnice.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Opava


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Hněvošice – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.