Sportovní, tělovýchovné spolky – Slavkov okres Opava

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Slavkov.

1–10 firem z 128 nalezených Filtry

1Orel jednota Slavkov u Opavy

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
740 m Hertická 435, Slavkov Bezdlužná

Naše křesťanská organizace se zabývá výchovou mladých lidí a dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit.

2TJ Sokol Slavkov

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
1.1 km Černá cesta 488, Slavkov Bezdlužná

Zajištění sportovních činností a akcí pro cvičence všech věkových kategorií. Provoz fotbalového klubu.

3Orel jednota Stěbořice

2.9 km Stěbořice 219, Stěbořice Bezdlužná

Naše křesťanská organizace se zabývá výchovou mladých lidí a dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit.

4Novatop Lapierre o.s.

Provozujeme cyklistický klub a pořádáme cyklistické závody.

5Okresní rada Asociace školních sportovních klubů České republiky Opava

Okresní rada Asociace školních sportovních klubů České republiky Opava, se sídlem Englišova 1082/82, 746 01, Opava-Předměstí, v okrese Opava a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 39853, Městský soud v Praze. Právní forma Pobočný spolek. Založení v roce 1994. …

7TJ Sokol Opava-Jaktař

3.8 km Jaktař, Opava Bezdlužná

Vedeme sportovně tělovýchovný spolek.

8Šulák Jiří, Mgr.

4.6
★★★★★
★★★★★
(61)
4.0 km Nerudova 2598/25a , Opava, Předměstí Bezdlužná

Provozujeme tenisovou školu pro děti od 4 do 9 let a pro starší jedince poskytujeme individuální tréninky. Prodáváme a půjčujeme tenisové vybavení a provádíme výplet raket.

9Škola Taekwon-Do ITF Opava

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
4.2 km U Hliníku 1541/4, Opava-Předměstí Bezdlužná

Škola Taekwon-Do ITF Opava, se sídlem U Hliníku 1541/4, 746 01, Opava-Předměstí, v okrese Opava a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 3206, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1995. Více informací naleznete na našich webových stránkách.…

10RAKETA BOWLING2 pobočky

4.1
★★★★★
★★★★★
(643)
4.2 km Krnovská 553, Opava
Otevřeno od 13:00
Bezdlužná

Špičkové zábavní centrum nabízí široké spektrum služeb. V centru naleznete restauraci, bowling a penzion. Denně připravujeme široký výběr jídel a menu, oslavy, svatby, rodinné oslavy, večírky, smuteční hostiny, maturitní večírky, školení a nebo podnikové zábavní akce.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Opava


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Slavkov – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.