Sportovní, tělovýchovné spolky – Břeclav

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Břeclav.

1–10 firem z 121 nalezených Filtry

1Město Klobouky u Brna - Městský úřad

nám. Míru 169/1, Klobouky u Brna
Otevřeno do 16:00
Bezdlužná

Klobouky u Brna leží v malebném údolí obklopeném lesy a vinicemi na jihovýchodních výběžcích Žďánického lesa. Do katastru obce náleží také osada Martinice a obec Bohumilice, jako místní část města Klobouky.

2Aquarium relax3 pobočky

4.2
★★★★★
★★★★★
(1144)
Pavlovská 527/40, Mikulov
Otevřeno do 21:00
Bezdlužná

Naše společnost provozuje wellness centrum se stylovou restaurací.

3Hotel Kurdějov a.s.2 pobočky

4.3
★★★★★
★★★★★
(682)
Kurdějov 88, Kurdějov

Jsme hotelový komplex na Jižní Moravě má 160 lůžek a kongresový sál pro 200 lidí a sál pro 120 lidí a 9 školících místností a tenisovou halu a 4 dráhy bowling a vinný sklep a vinárnu a vinotéku moravských vín s 500 vzorky a specialista na firemní akce a školení a teambuilding. Nabízíme posezení ve…

4HaSt, spol. s r.o.

4.3
★★★★★
★★★★★
(9)
Havlíčkova 540/28, Hustopeče Bezdlužná

Jsme stavební firma zabývající si stavbou rodinných domů, sportovních areálů, průmyslových objektů, kanalizací a komunikací, vodních staveb. Na trhu působíme již od roku 1997 a v roce 2004 jsme získali certifikaci ISO 9001.

5WIKY, spol. s r. o. (pobočka Břeclav)53 poboček

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Lidická 3362, Břeclav Bezdlužná

Prodáváme hračky, hry, sportovní vybavení a kancelářské potřeby. Provozujeme velkoobchod.

6Městský úřad Velké Pavlovice

Nám. 9.května 40, Velké Pavlovice
Otevřeno do 16:00
Bezdlužná

Městský úřad podává informace žadatelům, plní úkoly uložené radou nebo zastupitelstvem města, pomáhá výborům a komisím v jejich činnosti vykonávat státní správu, zřídí na veřejně dostupném místě úřední desku a spravuje město.

7Mikulovská sportovní

4.6
★★★★★
★★★★★
(84)
Na Hradbách 1474/13, Mikulov
Otevřeno do 22:00

Provozování tělovýchovných zařízení města Mikulov. Zajišťování sportovních, tělovýchovných a rekreačních činností a služeb. Organizování sportovních soutěží.

8Penzion Kovács s.r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(159)
Novosedly 410, Novosedly Bezdlužná

Penzion KOVÁCS Vám nabízí ubytování v příjemné a klidně oblasti v Mikulovské oblasti. V blízkosti penzionu jsou vinné sklepy s možností ochutnávek a zakoupení vína. Penzion je vhodný jak k rekreaci, tak k pořádání firemních prezentací, školení a společenských událostí.

9Wine Wellness Hotel Amande

4.3
★★★★★
★★★★★
(901)
Husova 8/8, Hustopeče u Brna Bezdlužná

V Česku můžete ochutnat skvělé víno ve 384 vinařských obcích, ale jen jedna z nich se může kromě vinic pyšnit i mandloňovým sadem. Mandle a vinice se v Hustopečích každý rok na jeden den spojí v událost, která přiláká tisíce návštěvníků – Slavnosti mandloní a vína. V Hotelu Amande takovou…


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Břeclav


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Břeclav – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.