Sportovní, tělovýchovné spolky – Brno - Řečkovice okres Brno - město

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Brno - Řečkovice.

1–10 firem z 494 nalezených Filtry

1Český softtenisový svaz

620 m Družstevní 1188/6, Brno Bezdlužná

Sdružujeme softtenisové kluby. Pořádáme turnaje.

2TJ Nová Ruda o.s.

Sdružení hráčů softtenisu, pořádání turnajů.

3EKOL TEAM o.s.

Provozujeme sportovní klub se zaměřením na triatlon.

4JUNIOR JUDO BRNO, o.s.

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
650 m Renčova 1338/14, Brno Bezdlužná

JUNIOR JUDO Brno o.s. je sportovní klub, který vznikl 25.srpna 2009 ze samostatně fungující pobočky klubu TJ JUDO BUDO Brno v Brně-Řečkovicích, která svou činnost zahájila už v roce 2001. Ode dne 4.září 2009 je klub registrován na Ministerstvu vnitra jako občanské sdružení. Členy klubu jsou…

5ATEX- spol. s r.o. - ATEX SPORTSWEAR1 pobočka

4.8
★★★★★
★★★★★
(87)
800 m Vážného 21/3, Brno Bezdlužná

Nabízíme sportovní oblečení na zakázku.

7Základní škola Brno, Horácké náměstí 13, příspěvková organizace1 pobočka

2.8
★★★★★
★★★★★
(5)
1.1 km Horácké náměstí…, Brno Bezdlužná

Provozujeme základní školu. Provádíme výuku dle dle Daltonských principů individuálního přístupu ke vzdělávání dle potřeb žáka.

8Rodinné centrum Matáta

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
1.1 km Horácké náměstí…, Brno Bezdlužná

RC MaTáTa je nezávislé sdružení a jeho veškerá činnost, zejména nájem a vybavení, jsou financovány převážně z grantů a dotací. Pro rodinny organizujeme řadu akcí během roku, ale nabízíme i pravidelný program, který zahrnuje dopolední hernu a předporodní přípravu s následujícím cvičením po porodu a…

9TAK Hellas Brno

4.8
★★★★★
★★★★★
(25)
1.1 km Horácké náměstí…, Brno-Řečkovice Bezdlužná

Provoz těžkoatletického klubu se zaměřením na zápas ve volném stylu.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Brno - město


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Brno - Řečkovice – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.