Sportovní haly – Olomouc

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Olomouc.

1–10 firem z 24 nalezených Filtry

1Základní škola Milady Petřkové, Velký Týnec1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Příčná 326, Velký Týnec Bezdlužná

Provozujeme základní školu pro 450 žáků se školní jídelnou, školní družinou, se vzdělávacími programy a zájmovými kroužky pro děti.

2Obecní úřad Velký Týnec3 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Zámecká 35, Velký Týnec
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

První písemná zpráva pochází z roku 1207. Obec se nachází v nadmořské výšce 224 metrů. Na území žije kolem 2555 obyvatel. Poskytování služeb Czech POINTu. Disponujeme základní i mateřskou školou, sportovní halou a obecní policií.

3Masarykova základní škola a mateřská škola Velká Bystřice2 pobočky

5.0
★★★★★
★★★★★
(15)
8. května 67, Velká Bystřice Bezdlužná

Masarykova ZŠ je úplná škola s devíti postupnými ročníky. Školu navštěvují jak děti z Velké Bystřice, tak z okolních obcí (Bukovan. Mrskles, Kovákova, Přáslavic, Svésedlic, Mariánského Údolí, Hluboček a Bystrovan). Škola se v současnosti skládá z pěti navzájem propojených budov. Máme zde dvě…

4Lébr Josef, Ing. - Slovanský dům

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Hynaisova 554/11, Olomouc Bezdlužná

Pronájem nebytových prostor, provoz loutkového divadla, pronájem tenisových kurtů v hale, společenský sál, malé klubovny.

5Kollárovo s.r.o. - GoldStar Reality

2.9
★★★★★
★★★★★
(9)
Kollárovo nám. 631, Olomouc Bezdlužná

Realitní kancelář poskytující profesionální služby klientům. Mimo jiné i zprostředkování prodeje a pronájmu veškerých nemovitostí. Zajistíme kompletní právní servis, znalecké posudky, energetické štítky, nejvýhodnější financování nemovitosti. Nabízíme přímý výkup nemovitostí. Vyplácíme první část…

6FC Dolany

Dolany 99, Dolany Bezdlužná

Provoz fotbalového klubu FC Dolany. Zmínku o kopané v Dolanech zaznamenáváme poprvé v roce 1951. Každoročně má klub v soutěžích družstvo mužů, mládežnická družstva, dále družstva dorostenců, starších žáků a benjamínků, které jsou pod vedením zkušených trenérů.

7PENSION RESIDENCE (Olomouc)1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Smetanova 913/7, Mohelnice
Otevřeno od 24:00
Bezdlužná

Pension Residence nabízí svým návštěvníkům ubytování v devíti jednolůžkových a osmnácti dvoulůžkových pokojích a apartmánu. Navíc jeden pokoj v pensionu je řešen jako bezbariérový, bez obav tedy mohou využít služeb Residence i tělesně postižení návštěvníci. Nejen pro ně je v budově připraven výtah.…

8Milano Fashion - značkové oblečení a móda pro ženy3 pobočky

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
8. května 15, Olomouc
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Milano Fashion nabízí extravagantní módu pro ženy, elegantní, střihy a kvalitní materiály z Itálie, Francie, Německa a Maďarska. Kvalitní oblečení, ve kterém se budete cítit příjemně a extravagantní modely za přiměřené ceny. Obchody Milano Fashion pravidelně obnovuje nabídku oblečení a doplňků,…

9Otosport

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
U Sportovní haly 38…, Olomouc-Lazce
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Otosport, se sídlem U Sportovní haly 38/2, 779 00, Olomouc-Lazce, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 73908, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2018. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem…

10Czech Lawn Tennis Club Olomouc, z.s.

Czech Lawn Tennis Club Olomouc, z.s., se sídlem Masarykova třída 821/46, 779 00, Olomouc-Hodolany, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 18351, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2019. Více informací naleznete na našich…


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Olomouc


Sportovní haly v lokalitě Olomouc – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.