Sportovní haly – Břeclav

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Břeclav.

1–10 firem z 16 nalezených Filtry

1RÉVA RAKVICE s.r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
Svislá 145, Rakvice Bezdlužná

Provozujeme pevnou halu s jedním kurtem s umělým povrchem.

2Hotel Kurdějov a.s.2 pobočky

4.3
★★★★★
★★★★★
(682)
Kurdějov 88, Kurdějov

Jsme hotelový komplex na Jižní Moravě má 160 lůžek a kongresový sál pro 200 lidí a sál pro 120 lidí a 9 školících místností a tenisovou halu a 4 dráhy bowling a vinný sklep a vinárnu a vinotéku moravských vín s 500 vzorky a specialista na firemní akce a školení a teambuilding. Nabízíme posezení ve…

3HaSt, spol. s r.o.

4.3
★★★★★
★★★★★
(9)
Havlíčkova 540/28, Hustopeče Bezdlužná

Jsme stavební firma zabývající si stavbou rodinných domů, sportovních areálů, průmyslových objektů, kanalizací a komunikací, vodních staveb. Na trhu působíme již od roku 1997 a v roce 2004 jsme získali certifikaci ISO 9001.

4Obec Hlohovec1 pobočka

4.6
★★★★★
★★★★★
(1)
Hlavní 75, Hlohovec Bezdlužná

Vesnice, která leží nedaleko Valtic, je v písemných pramenech poprvé připomínána až v roce 1414, vznikla ale už ve 13. století jako ves kolonizační, založená pasovským biskupstvím. Od této lokace odvozujeme také její německé jméno - Bischofswarth, tj biskupská stráž, neboť jejím katastrem vedla…

5Mikulovská sportovní

4.6
★★★★★
★★★★★
(84)
Na Hradbách 1474/13, Mikulov
Otevřeno od 8:00

Provozování tělovýchovných zařízení města Mikulov. Zajišťování sportovních, tělovýchovných a rekreačních činností a služeb. Organizování sportovních soutěží.

6TJ Lokomotiva Břeclav

Provozujeme centrum pro sport a relaxaci. K dispozici je posilovna, spinning, sportovní hala, lezecká stěna, squash, kuželky a klimatizovaná nekuřácká recepce s možností posezení a občerstvením. Pořádáme cvičení rodičů s dětmi nebo vedeme lekce jógy. Možnost využití masáží.

7Wine Wellness Hotel Amande

4.3
★★★★★
★★★★★
(901)
Husova 8/8, Hustopeče u Brna Bezdlužná

V Česku můžete ochutnat skvělé víno ve 384 vinařských obcích, ale jen jedna z nich se může kromě vinic pyšnit i mandloňovým sadem. Mandle a vinice se v Hustopečích každý rok na jeden den spojí v událost, která přiláká tisíce návštěvníků – Slavnosti mandloní a vína. V Hotelu Amande takovou…

9Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav,…

3.5
★★★★★
★★★★★
(18)
nábř. Komenského…, Břeclav Bezdlužná

Provozujeme střední průmyslovou školu a obchodní akademii. Nabízíme 4leté obory (strojírenství, elektrotechnika,provoz a ekonomika dopravy,mechanik elektrotechnik), dále 3leté obory (elektromechanik pro zařízení a přístroje, kadeřník, strojní mechanik, obráběč kovů, klempíř, elektrikář - silnoproud…

10Tenisový oddíl Mikulov

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Svobody, Mikulov
Otevřeno od 8:00
Bezdlužná

Tenisový oddíl Mikulov, se sídlem Svobody, 692 01, Mikulov, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 341, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1990. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby…


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Břeclav


Sportovní haly v lokalitě Břeclav – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.