Sportovní haly – Luběnice okres Olomouc

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Luběnice.

1–10 firem z 23 nalezených Filtry

1DRAPS s.r.o. (pobočka Olomouc, Řepčín)10 poboček

4.7
★★★★★
★★★★★
(12)
7.8 km Pražská 255/41, Olomouc, Řepčín

Výroba a velkoobchodní, maloobchodní prodej a e-shop sportovního oblečení, oděvů pro volný čas, dámské, pánské i dětské oblečení, tílka, bolerka, šaty, sukně, bundy, vesty, kalhoty, kraťasy, halenky, trička a zimní oblečení.

2Jan Halíř, DiS. - Taneční studio Mango

7.9 km Bacherova 1267, Olomouc Bezdlužná

Nabízím taneční kurzy. Dále i pořádáme kurzy pro děti, zahraniční pobyty s výukou tance a taneční příměstský tábor pro děti.

3Gymnázium Olomouc, Čajkovského

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
8.3 km Čajkovského 68/9, Olomouc Bezdlužná

Provozujeme čtyřleté všeobecné gymnázium se zaměřením na španělský a německý jazyk, tělesnou výchovu a šestileté gymnázium se zaměřením na španělský jazyk i osmileté gymnázium. Dále provozujeme jídelnu pro studenty. K dispozici je školní bufet a nápojové automaty, dále sportovní hala a venkovní…

4Badminton Olomouc1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
9.0 km Tomkova 314/45, Olomouc, Hejčín

Hala s umělým povrchem a 4 kurty na badminton. Zajišťujeme lekce s trenérem a kroužek badmintonu pro dospělé.

5Česká asociace pohybem ke zdraví z.s. - Badminton Olomouc

4.9
★★★★★
★★★★★
(9)
9.0 km Tomkova 314/45, Olomouc

Provozujeme haly s umělým povrchem a 4 kurty na badminton.

6Lébr Josef, Ing. - Slovanský dům

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
9.3 km Hynaisova 554/11, Olomouc Bezdlužná

Pronájem nebytových prostor, provoz loutkového divadla, pronájem tenisových kurtů v hale, společenský sál, malé klubovny.

7Kollárovo s.r.o. - GoldStar Reality

2.9
★★★★★
★★★★★
(9)
9.3 km Kollárovo nám. 631, Olomouc Bezdlužná

Realitní kancelář poskytující profesionální služby klientům. Mimo jiné i zprostředkování prodeje a pronájmu veškerých nemovitostí. Zajistíme kompletní právní servis, znalecké posudky, energetické štítky, nejvýhodnější financování nemovitosti. Nabízíme přímý výkup nemovitostí. Vyplácíme první část…

8Občanské Sdružení Sport Centrum CZ - tenisová hala

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
9.4 km Dolní hejčínská…, Olomouc
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Provozujeme přetlakovou tenisovou halu se 14 antukovými kurty.

9GEMO SPORT a.s.- OMEGA centrum sportu a zdraví

4.6
★★★★★
★★★★★
(948)
9.5 km Legionářská 1299/19, Olomouc
Otevřeno do 23:00
Bezdlužná

OMEGA centrum sportu a zdraví poskytuje nezvyklý počet volnočasových aktivit ve vysoké kvalitě na jednom místě. Nabízíme badminton, tenis, squash, fitness centrum, milon circle, skupinové cvičení, wellness a masáže, kadeřnictví, golf atd.

10Milano Fashion - značkové oblečení a móda pro ženy3 pobočky

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
9.5 km 8. května 15, Olomouc
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Milano Fashion nabízí extravagantní módu pro ženy, elegantní, střihy a kvalitní materiály z Itálie, Francie, Německa a Maďarska. Kvalitní oblečení, ve kterém se budete cítit příjemně a extravagantní modely za přiměřené ceny. Obchody Milano Fashion pravidelně obnovuje nabídku oblečení a doplňků,…


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Olomouc


Sportovní haly v lokalitě Luběnice – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.