Sportovní haly – Frýdek - Místek

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Frýdek - Místek.

1–10 firem z 22 nalezených Filtry

1Sportovní areál Vendryně3 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Vendryně 1017 , Vendryně
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Provoz sportovního areálu - badminton, bowling, minigolf, plážový volejbal, dětské hřiště.

2Základní škola Vojtěcha Martínka Brušperk, okres Frýdek-Místek

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Sportovní 584, Brušperk Bezdlužná

Základní škola pro 470 žáků s družinou. K dispozici máme gymnastickou tělocvičnu a sportovní halu.

3NAVI - SPORT CZ, s.r.o.

4.1
★★★★★
★★★★★
(7)
Oldřichovice 738, Třinec Bezdlužná

Jsme stavební firma se specializací na výstavbu sportovišť, hřišť, sportovních krytých hal a jsme schopni nabídnout kvalitní pryžovou podlahu do fitness center. Hlavní přednosti jednolitých povrchů je bezpečnost, celistvá plocha, víceúčelovost, čistota povrchu, stálost v čase a pestrá škála barev.

4Tenisový klub TENNISPOINT ve Frýdku-Místku

4.7
★★★★★
★★★★★
(2)
Hutní 36, Frýdek-Místek

Tenisový klub TENNISPOINT ve Frýdku-Místku, se sídlem Hutní 36, 738 01, Frýdek-Místek, v okrese Frýdek - Místek a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 5716, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2002. Více informací naleznete na našich…

5Areál Přístav - tenisový kurt (pobočka Soběšovice ev. č.)1 pobočka

4.4
★★★★★
★★★★★
(1)
Soběšovice ev. č. 21, Soběšovice ev. č. Bezdlužná

Areál Přístav - tenisový kurt, se sídlem Soběšovice ev. č. 21, 739 38, Soběšovice ev. č., v okrese Frýdek - Místek a v kraji Moravskoslezský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1992. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Prodej…

6TJ Sokol Hukvaldy, z.s.

4.4
★★★★★
★★★★★
(1)
Hukvaldy 195, Hukvaldy Bezdlužná

TJ Sokol Hukvaldy, z.s., se sídlem Hukvaldy 195, 739 46, Hukvaldy, v okrese Frýdek - Místek a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 716, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Více informací naleznete na našich webových stránkách. …

7Beskydský Tenisový Klub

Beskydský Tenisový Klub, se sídlem Sportovní 863, 739 11, Frýdlant nad Ostravicí, v okrese Frýdek - Místek a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 3634, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1997. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Více…

8EDIMEX spol. s r.o.

2.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Sportovní 1530, Frýdlant
Otevřeno do 16:00

EDIMEX spol. s r.o., se sídlem Sportovní 1530, 739 11, Frýdlant, v okrese Frýdek - Místek a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 9043, Městský soud v Praze. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 1992. Předmětem podnikání je: Poskytování…

9Správa tělovýchovných a rekreačních služeb města Třinec (STaRS), příspěvková…1 pobočka

4.6
★★★★★
★★★★★
(94)
Tyršova 275, Třinec Bezdlužná

Firma spravuje krytý bazén, letní koupaliště, sportovní halu s WIFI připojením, městský atletický stadion, fotbalové hřiště, městské lázně, saunu, minigolf, tenisové kurty s antukovým povrchem v areálu letního koupaliště.


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Frýdek - Místek


Sportovní haly v lokalitě Frýdek - Místek – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.