Sportovní haly – Moravskoslezský kraj

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Moravskoslezský kraj.

1–10 firem z 84 nalezených Filtry

1Středisko volného času Vratimov, příspěvková organizace

4.2
★★★★★
★★★★★
(3)
Frýdecká 377/61, Vratimov Bezdlužná Ověřená

Dům dětí a mládeže Vratimov je příspěvková organizace, která pořádá řadu zájmových činností pro děti a mládež včetně táborů, výuky cizích jazyků klasickou i montessori metodou, kurzy šachů, počítačových dovedností, a spostu jiných. I dospělí zde najdou své místo, např. v kurzu sebeobrany, či v…

2Tesař Dalibor - PENZION NAD STÁJÍ

4.3
★★★★★
★★★★★
(468)
Jakartovice 35 , Jakartovice
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Penzion nad stájí se nachází v malebném a klidném podhůří Hrubého Jeseníků v obci Jakartovice. Tato obec se nachází mezi vodními přehradami Kružberk a Slezská Harta. V okolí obce Jakartovice naleznete spoustu břidlicových lomů, z kterých je velká část zatopená křišťálově čistou vodou a tyto hlubiny…

3Tělovýchovná jednota Ostrava

4.4
★★★★★
★★★★★
(213)
Varenská 3098/40a, Ostrava
Otevřeno do 22:00

Tělovýchovná jednota nabízí tenisové kurty, beach centrum, nohejbal, volejbal, putting green, kuželky, petank, kroket, míčové hry, badminton, stolní tenis, squash, judo. Součástí je též posilovna a relaxační centrum ( sauna, hydromasážní vany, masáže, baňkování). Možnost ubytování.

4Městský úřad Dolní Benešov1 pobočka

Hájecká 65, Dolní Benešov
Otevřeno do 14:30
Bezdlužná

Městský úřad Dolní Benešov podává informace žadatelům, plní úkoly uložené radou nebo zastupitelstvem města, pomáhá výborům a komisím v jejich činnosti vykonávat státní správu, zřídí na veřejně dostupném místě úřední desku a spravuje město.

5TS Bruntál, s.r.o.1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Zeyerova 1489/12, Bruntál
Otevřeno do 14:00
Bezdlužná

Společnost poskytuje širokou škálu služeb - údržba místních komunikací, veřejné osvětlení, kontejnerová doprava, zemní práce, správa hřbitova, svoz komunálního odpadu, správa městských lesů. Dále také spravuje ledovou plochu, sauny, koupaliště, sportovní halu.

6ELSPOL - Gattnar s.r.o. - TWISTER FITNESS club

4.6
★★★★★
★★★★★
(338)
Ahepjukova 3094/12, Ostrava
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Provozujeme fitness centrum blízko centra Ostravy. Nabízíme kardio zonu, trénink s trenérem, nápravu vadného držení těla, a poskytujeme také výživové poradenství. Dále nabízíme solárium, prodej solární kosmetiky a sportovní výživy značky Nutrend®.

7ProCE TRADE, s.r.o.

Jarošova 852/31a , Havířov, Šumbark
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Provozujeme bowling na 3 drahách, squash na 2 kurtech, turbosolárium, saunu, golfový trenažér, posilovnu.

8STaRS Karviná, s.r.o.- víceúčelová hala5 poboček

4.6
★★★★★
★★★★★
(124)
Karola Śliwky 783…, Karviná Bezdlužná

Provozujeme halu s tenisovými, squashovými a badmintonovými kurty, saunou a soláriem. Možnost využití vodoléčby a masáží. Dále je k dispozici klimatizované fitness centrum a minibar.

9JANKŮ trade s.r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(172)
U Stadionu 43, Bruntál Bezdlužná

Pronajímáme skladovací prostory a zároveň zajišťujeme veškerý servis v oblasti skladování. Mezi námi nabízené služby dále patří: manipulace vysokozdvižným vozíkem, záznamy o skladovací zásilce, nakládka a vykládka. Dále v Bruntále provozujeme Ferrari Bar a půjčovnu motokár.

10Sportovní areál Vendryně3 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Vendryně 1017 , Vendryně
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Provoz sportovního areálu - badminton, bowling, minigolf, plážový volejbal, dětské hřiště.


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Sportovní haly v lokalitě Moravskoslezský kraj – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.