Sportovní haly – Bruntál

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Bruntál.

1–7 firem z 7 nalezených Filtry

1TS Bruntál, s.r.o.1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Zeyerova 1489/12, Bruntál
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Společnost poskytuje širokou škálu služeb - údržba místních komunikací, veřejné osvětlení, kontejnerová doprava, zemní práce, správa hřbitova, svoz komunálního odpadu, správa městských lesů. Dále také spravuje ledovou plochu, sauny, koupaliště, sportovní halu.

2JANKŮ trade s.r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(172)
U Stadionu 43, Bruntál Bezdlužná

Pronajímáme skladovací prostory a zároveň zajišťujeme veškerý servis v oblasti skladování. Mezi námi nabízené služby dále patří: manipulace vysokozdvižným vozíkem, záznamy o skladovací zásilce, nakládka a vykládka. Dále v Bruntále provozujeme Ferrari Bar a půjčovnu motokár.

3Sport Bruntál1 pobočka

4.1
★★★★★
★★★★★
(66)
Zeyerova 1489, Bruntál Bezdlužná

Spravujeme sportovní zařízení na území města Bruntálu. Mezi naše sportoviště patří sportovní hala, sauna, letní koupaliště, zimní stadion, wellness a fotbalový stadion.

4Tenisový klub Bruntál

4.9
★★★★★
★★★★★
(23)
Mlýnská 1546/8, Bruntál Bezdlužná

Tenisový klub Bruntál, se sídlem Mlýnská 1546/8, 792 01, Bruntál, v okrese Bruntál a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 13172, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2005. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj:…

5Junior Centrum Krnov, s. r. o.

Nabízíme provoz tenisové školy a prodej sportovních potřeb.

6Tělocvičná jednota Sokol Krnov

Provozujeme sokolovnu a stadion. Vedeme oddíly házené, aerobiku, sebeobrany, sálové kopané, nohejbalu a tenisu. Možnost využití tenisových kurtů.

7Dobré zboží s.r.o.

3.7
★★★★★
★★★★★
(91)
9. května 576/27, Krnov, Pod Cvilínem
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Zabýváme se prodejem florbalového vybavení značek Canadien, Exel, Fatpipe, Jadberg a Salming. Prodáváme florbalové hole, čepele, trika, mikiny, košile, ponožky i boty. Dále nabízíme vybavení pro brankáře, rozhodčí i trenéry, vybavení do hal a pro fitness.


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Bruntál


Sportovní haly v lokalitě Bruntál – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.