Sportovní haly – Zlínský kraj

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Zlínský kraj.

1–10 firem z 82 nalezených Filtry

1UH IPON, s.r.o.

Zabýváme se projekční a inženýrskou činností ve stavebnictví. Specializujeme se na projekty staveb pozemních, dopravních a vodohospodářských, zpracování průkazů energetické náročnosti budov PENB a odhady nemovitostí.

2TJ Jiskra Otrokovice1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.

3MONT-KOVO, spol. s r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(47)
Břest 81, Břest Bezdlužná

MONT-KOVO se zaměřuje na výrobu a dodávku montovaných hal a ocelových konstrukcí již od roku 1995.

4Ing. Žůrek Václav

4.7
★★★★★
★★★★★
(14)
Riegrovo náměstí…, Kroměříž Bezdlužná

Realitní kancelář se zaměřením na český i zahraniční trh, prodej, koupě a pronájem všech typů nemovitostí, včetně hypoték a úvěrů, jednání na úřadech, asistence při předání nemovitosti. Zpracování odborných studií a posudků. Poskytování poradenství při řešení exekucí, dluhů a dražeb.

5Sportovní zařízení města Kroměříže3 pobočky

4.0
★★★★★
★★★★★
(41)
Obvodová 3965, Kroměříž Bezdlužná

Sportovní zařízení města Kroměříže provozuje bazén o délce 25 m a malý bazén, který slouží pro výuku plavání a plavání dětí s rodiči. Nabízí i solárium, masáže, saunu, fitcentrum a řadu dalších aktivit. Dále provozuje zimní stadion, fotbalový stadion a tenisové kurty. Možnost pronájmu …

6Sportovní centrum Radostova Luhačovice, příspěvková organizace1 pobočka

4.4
★★★★★
★★★★★
(251)
Hradisko 1029, Luhačovice Bezdlužná

Provozujeme sportovní areál. Dále máme kvalitní zázemí v hale pro míčové hry, fotbalové hřiště s umělým povrchem, tenisem a aerobikovým sálem, kuželkami, spinningem a bowlingem včetně regenerace, ubytování a stravování.

7ALUCOMPOSITE PANELS spol. s r.o.

Specializujeme se na kompozitní desky ACP známé také pod názvem BOND a hliníkové voštinové panely HEXALU, vhodné pro opláštění vstupních portálů, vestibulů, átrií, fasád průmyslových objektů a bytových domů, Sportovních hal, letišť, hotelů, center, protihlukových stěn, podlah, stropů, čistých…

8Unihal s.r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(32)
tř. Tomáše Bati 1766, Otrokovice Bezdlužná

Specializujeme se na montované haly, ocelové konstrukce a opláštění průmyslových hal ve vysoké kvalitě za dobré ceny. Máme vlastní výrobu a montáž hal. Nabízíme levné výrobní haly, sklady, prodejní, zemědělské a sportovní haly, autosalony, rekonstrukce hal. Zateplené i nezateplené haly. Dodávka po…

9Základní škola, Koryčany, okres Kroměříž2 pobočky

Základní škola pro 360 žáků s družinou a jídelnou. V této budově se nachází ředitelství školy a 2. stupeň. K dispozici je sportovní hala.

10TRADE DHB s.r.o.

Montáž, demontáž, výroba a servis všech typů hal a ocelových konstrukcí včetně opláštění. Haly sloužící jako výrobní objekty, sklady, sportovní haly, hangáry, garáže, atd. Haly nevyžadují náročných terénních úprav. Výhodou je malá obtížnost přemísťování, montáže a nenáročná údržba.


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Sportovní haly v lokalitě Zlínský kraj – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.