Sportovní haly – Nový Jičín

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Nový Jičín.

1–10 firem z 11 nalezených Filtry

1Základní škola a Mateřská škola Hostašovice, příspěvková organizace

4.6
★★★★★
★★★★★
(1)
Hostašovice 31, Nový Jičín Bezdlužná

Naše základní škola a mateřská škola v Hoštasovicích nabízí svým žákům rozsáhlé možnosti sportovních i zájmových aktivit.

2TJ Příbor1 pobočka

Na Valše, Příbor Bezdlužná

TJ Příbor, se sídlem Na Valše, 742 58, Příbor, v okrese Nový Jičín a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 292, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1990. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3…

3Hala ABC (pobočka Nový Jičín)4 pobočky

Hala ABC, se sídlem Purkyňova 116/48, 741 01, Nový Jičín, v okrese Nový Jičín a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 307, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1990. Pracuje u nás 6 - 9 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a…

4ISMM Project & Training s.r.o. - tenisové kurty a minigolf1 pobočka

2.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Libotín 606, Štramberk
Otevřeno od 11:00
Bezdlužná

Tenisové kurty a minigolf s 18 drahami.

5Město Frenštát pod Radhoštěm - sportovní hala2 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Martinská čtvrť…, Frenštát pod… Bezdlužná

Provoz sportovní haly - hřiště na volejbal, basketbal, florbal, tenis a badminton.

7Tělocvičná jednota Sokol Štramberk

Tělovýchovná jednota provozuje oddíly metané, tenisu, futsalu a florbalu. Provoz sportovního areálu a tenisových kurtů.

8TENIS OLYMPIA s.r.o.

Purkyňova 405, Nový Jičín
Otevřeno od 8:00
Bezdlužná

Společnost nabízí tenisové kurzy a provozuje tenisové kurty.

9MSV STUDÉNKA s.r.o. (pobočka Studénka)1 pobočka

Budovatelská 858 , Studénka
Otevřeno od 12:00

Společnost provozuje tenisové kurty a badmintonové dvorce.


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Nový Jičín


Sportovní haly v lokalitě Nový Jičín – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.