Sportovní haly – Morava

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Morava.

1–10 firem z 346 nalezených Filtry

1Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, příspěvková organizace

4.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Botanická 63/70, Brno Bezdlužná Ověřená

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka je školou s šestiletou a čtyřletou formou studia. Přibližně 20 % žáků naší sportovní školy jsou reprezentanti ČR, proto jejich studium vyžaduje individuální přístup ze strany učitelů. Absolvent našeho gymnázia získá potřebné znalosti a vědomosti ze všech…

2UH IPON, s.r.o.

Zabýváme se projekční a inženýrskou činností ve stavebnictví. Specializujeme se na projekty staveb pozemních, dopravních a vodohospodářských, zpracování průkazů energetické náročnosti budov PENB a odhady nemovitostí.

3Středisko volného času Vratimov, příspěvková organizace

4.2
★★★★★
★★★★★
(3)
Frýdecká 377/61, Vratimov Bezdlužná Ověřená

Dům dětí a mládeže Vratimov je příspěvková organizace, která pořádá řadu zájmových činností pro děti a mládež včetně táborů, výuky cizích jazyků klasickou i montessori metodou, kurzy šachů, počítačových dovedností, a spostu jiných. I dospělí zde najdou své místo, např. v kurzu sebeobrany, či v…

4Základní škola Milady Petřkové, Velký Týnec1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Příčná 326, Velký Týnec Bezdlužná

Provozujeme základní školu pro 450 žáků se školní jídelnou, školní družinou, se vzdělávacími programy a zájmovými kroužky pro děti.

5Tesař Dalibor - PENZION NAD STÁJÍ

4.3
★★★★★
★★★★★
(468)
Jakartovice 35 , Jakartovice
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Penzion nad stájí se nachází v malebném a klidném podhůří Hrubého Jeseníků v obci Jakartovice. Tato obec se nachází mezi vodními přehradami Kružberk a Slezská Harta. V okolí obce Jakartovice naleznete spoustu břidlicových lomů, z kterých je velká část zatopená křišťálově čistou vodou a tyto hlubiny…

6TJ Jiskra Otrokovice1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.

7Tennis Club Brno, spol. s r.o.1 pobočka

3.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Herčíkova 2499/19, Brno-Královo Pole Bezdlužná

Areál Tennis Clubu Brno, spol. s r.o. byl vybudován v roce 2004 jako soukromá investice. Od začátku slouží, kromě komerčního hraní, jako základna pro děti tenisového klubu TC Brno. K dispozici je 5 tenisových kurtů vybudovaných firmou a systémem SIBERA. Pro hraní v zimním období slouží dvě…

8RÉVA RAKVICE s.r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
Svislá 145, Rakvice Bezdlužná

Provozujeme pevnou halu s jedním kurtem s umělým povrchem.

9ZEMAKO, s.r.o.

4.4
★★★★★
★★★★★
(22)
Bohunická cesta 501…, Moravany

ZEMAKO, s.r.o., která se v oboru stavební činnosti profiluje od počátku svého založení především jako specialista na inženýrské a dopravní stavby.Inženýrské sítě, dopravní stavby. Stavby bazénů. Úpravy kolem rodinných domů a hřišť.

10B.E.S. Bohemia s.r.o.1 pobočka

Králova 279/9, Brno Bezdlužná

Vyrábíme montované haly, díky naší variabilní ocelové konstrukci slouží především jako průmyslové haly, skladové haly nebo sportovní haly.


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Sportovní haly v lokalitě Morava – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.