Sportovní haly – Přerov

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Přerov.

1–10 firem z 20 nalezených Filtry

1Josef a Lukáš Venský - Vemax

Nabízíme budování sportovišť a hřišť s umělým povrchem, vybavení tělocvičen a hal nářadím a povrchy, budování dětských hřišť z plastu a akátu. Dodáváme skluzavky, pryžovou gumu ( na dětská hřiště), gumové obrubníky, kanály a různé pryžové desky. Instalujeme a dodáváme sítě různého charakteru.…

2SOKOLOVNA SPORT HOTEL-HRANICE1 pobočka

3.9
★★★★★
★★★★★
(45)
Tyršova 880, Hranice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Nabídka ubytování jedno, dvou, třílůžkové pokoje se společným sociálním zařízením.

3Základní škola Přerov, Svisle 13

2.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Svisle 133/13, Přerov Bezdlužná

Základní škola v Přerově. Výuka v naší škole probíhá podle Školního vzdělávacího programu „Škola pro každý den“. Žákům nabízíme výuku angličtiny od 1. ročníku, výuku uživatelských dovedností na PC od 1. ročníku a mnoho dalšího.

4DETA spol. s r.o. - DĚTSKÝ TÁBOR ČEKYNĚ spol. s r.o.1 pobočka

Husova 635/1, Přerov Bezdlužná

Dětský tábor Čekyně je rozsáhlý areál uprostřed přírody, ve kterém nalezneme jak chatky, tak bungalovy. Areál je možno využít jak k organizaci letních dětských táborů, tak i k pořádání soukromých či firemních akcí.

5tenis přerov

4.3
★★★★★
★★★★★
(29)
U Tenisu, přerov Bezdlužná

Sdružení (svaz, spolek, společnost, klub aj.).

6Basketbalový klub Lipník nad Bečvou

Sportovní basketbalový spolek, zabývající se vyučováním basketbalem pro děti, dospívající mládež a příznivce basketbalu. Sportovní klub pro rozvoj mládeže.

7Tělovýchovná jednota Sokol Troubky1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(26)
Dědina 286/29, Troubky Bezdlužná

V roce 1919 byla založena Tělocvičná jednota Sokol Troubky. Od roku 1948 jako Tělovýchovná jednota Sokol Troubky. V roce 1991 byla TJ Sokol Troubky zaregistrována jako samostatný právní subjekt jejíž posláním je organizovat sportovní činnost.

8SVP Invest s.r.o. (JUMBOO dětské centrum)

4.3
★★★★★
★★★★★
(47)
Blahoslavova 8, Přerov
Otevřeno od 9:00

V našem dětském centru Jumboo si děti mají možnost hrát v prostoru, který je navržen tak, aby měl pozitivní vliv na jejich vývoj. Rádi se o Vaše ratolesi postaráme, zatímco vy si můžete vychutnat kávu nebo si vyřídit pochůzky. Společně můžete navštívit nejrůznější kurzy nebo naši Osvěžovnu.

9HOTEL JANA a.s.

4.2
★★★★★
★★★★★
(1066)
Koliby 2824, Přerov Bezdlužná

HOTEL JANA a.s. poskytuje služby fitness centra. Dále nabízí ve vnitřních prostorách bowling, billiard, tenisovou, squashovou či volejbalovou halu či stěny pro horolezce nebo sauny. V areálu hotelu lze pak dále nalézt fotbalové hřiště, cyklotrenažery, skate park, BMX dráhu či venkovní bazén aj.

10Dornica Miroslav – PKD PROJEKT

Nádražní 878, Hranice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Nabízíme stavební práce, rekonstrukční činnost. Projektování a inženýrská činnost ve stavebnictví - zaměřujeme se na průmyslové velké stavby i na menší objekty.


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Přerov


Sportovní haly v lokalitě Přerov – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.