Sportovní haly – Karviná

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Karviná.

1–10 firem z 25 nalezených Filtry

1ProCE TRADE, s.r.o.

Jarošova 852/31a , Havířov, Šumbark
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Provozujeme bowling na 3 drahách, squash na 2 kurtech, turbosolárium, saunu, golfový trenažér, posilovnu.

2STaRS Karviná, s.r.o.- víceúčelová hala5 poboček

4.6
★★★★★
★★★★★
(124)
Karola Śliwky 783…, Karviná Bezdlužná

Provozujeme halu s tenisovými, squashovými a badmintonovými kurty, saunou a soláriem. Možnost využití vodoléčby a masáží. Dále je k dispozici klimatizované fitness centrum a minibar.

3Tenisový klub Skřečoň

Tenisový klub Skřečoň, se sídlem Zátiší 743, 735 31, Bohumín-Skřečoň, v okrese Karviná a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 5344, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2001. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

4Tennis Club Karviná, z.s.

Tennis Club Karviná, z.s., se sídlem U Hřiště 718/27, 734 01, Karviná-Ráj, v okrese Karviná a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 6228, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2004. Více informací naleznete na našich webových stránkách. …

5SQUASH CENTRUM ORLOVÁ

4.5
★★★★★
★★★★★
(50)
Polní 1414, Lutyně-Orlová

SQUASH CENTRUM ORLOVÁ, se sídlem Polní 1414, 735 14, Lutyně-Orlová, v okrese Karviná a v kraji Moravskoslezský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1997. Předmětem podnikání je: Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin Provádění staveb,…

6DRAPS s.r.o. (pobočka Karviná)10 poboček

4.7
★★★★★
★★★★★
(12)
Mendelova 2873/5a, Karviná
Otevřeno do 17:00

Výroba, velkoobchodní, maloobchodní prodej a e-shop sportovního oblečení, oděvů pro volný čas, dámské, pánské i dětské oblečení, tílka, bolerka, šaty, sukně, bundy, vesty, kalhoty, kraťasy, halenky, trička a zimní oblečení.

7Správa sportovních a rekreačních zařízení- Městská sportovní hala Havířov8 poboček

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
Astronautů 859/2 , Havířov
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Provoz tělocvičen, bazénu, sauny, fitness centra a travnatého hřiště.

8Správa sportovních a rekreačních zařízení- Sportovní hala, Žákovská8 poboček

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Žákovská , Havířov
Otevřeno do 23:00
Bezdlužná

Provoz sportovní haly sloužící hráčům basketbalu, volejbalu, florbalu, futsalu i badmintonu a s kapacitou 360 diváků.

9Tomášová Žaneta

Středová 1527 , Rychvald
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Nabízíme pronájem bodyzorbingových koulí pro fotbal v bublinách, který hrajeme v létě i v zimě, v hale i venku za každého počasí.

10Správa sportovních a rekreačních zařízení- Víceúčelová hala8 poboček

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
Těšínská 1296/2a , Havířov Bezdlužná

Provoz zimního stadionu s bruslením pro veřejnost, školy a skupiny.


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Karviná


Sportovní haly v lokalitě Karviná – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.