Sportovní haly – Mladějovice okres Olomouc

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Mladějovice.

1–10 firem z 23 nalezených Filtry

2TJ Sokol Nová Hradečná

Zajišťujeme sportovní akce a nabízíme možnost navštívit posilovnu a tenisové kurty.

3Otosport

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
16.7 km U Sportovní haly 38…, Olomouc-Lazce
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Otosport, se sídlem U Sportovní haly 38/2, 779 00, Olomouc-Lazce, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 73908, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2018. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem…

4Badminton Olomouc1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
16.7 km Tomkova 314/45, Olomouc, Hejčín

Hala s umělým povrchem a 4 kurty na badminton. Zajišťujeme lekce s trenérem a kroužek badmintonu pro dospělé.

5Česká asociace pohybem ke zdraví z.s. - Badminton Olomouc

4.9
★★★★★
★★★★★
(9)
16.7 km Tomkova 314/45, Olomouc

Provozujeme haly s umělým povrchem a 4 kurty na badminton.

6DRAPS s.r.o. (pobočka Olomouc, Řepčín)10 poboček

4.7
★★★★★
★★★★★
(12)
16.7 km Pražská 255/41, Olomouc, Řepčín

Výroba a velkoobchodní, maloobchodní prodej a e-shop sportovního oblečení, oděvů pro volný čas, dámské, pánské i dětské oblečení, tílka, bolerka, šaty, sukně, bundy, vesty, kalhoty, kraťasy, halenky, trička a zimní oblečení.

7Občanské Sdružení Sport Centrum CZ - tenisová hala

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
16.8 km Dolní hejčínská…, Olomouc
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Provozujeme přetlakovou tenisovou halu se 14 antukovými kurty.

8GEMO SPORT a.s.- OMEGA centrum sportu a zdraví

4.6
★★★★★
★★★★★
(948)
16.9 km Legionářská 1299/19, Olomouc
Otevřeno do 23:00
Bezdlužná

OMEGA centrum sportu a zdraví poskytuje nezvyklý počet volnočasových aktivit ve vysoké kvalitě na jednom místě. Nabízíme badminton, tenis, squash, fitness centrum, milon circle, skupinové cvičení, wellness a masáže, kadeřnictví, golf atd.

9HZH spol. s r.o. (pobočka Olomouc, Nová Ulice)7 poboček

17.0 km Legionářská 1165/12 , Olomouc, Nová Ulice
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Nabízíme sportovní oblečení a obuv. Dodáváme potřeby pro tenis, basketbal, běh, fotbal, halové i vodní sporty či outdoor.

10Lébr Josef, Ing. - Slovanský dům

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
17.3 km Hynaisova 554/11, Olomouc Bezdlužná

Pronájem nebytových prostor, provoz loutkového divadla, pronájem tenisových kurtů v hale, společenský sál, malé klubovny.


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Olomouc


Sportovní haly v lokalitě Mladějovice – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.