Sportovní haly – Žabeň okres Frýdek - Místek

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Žabeň.

1–10 firem z 19 nalezených Filtry

1Tenisový klub TENNISPOINT ve Frýdku-Místku

4.7
★★★★★
★★★★★
(2)
2.7 km Hutní 36, Frýdek-Místek

Tenisový klub TENNISPOINT ve Frýdku-Místku, se sídlem Hutní 36, 738 01, Frýdek-Místek, v okrese Frýdek - Místek a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 5716, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2002. Více informací naleznete na našich…

2DRAPS s.r.o. (pobočka Frýdek-Místek)10 poboček

4.7
★★★★★
★★★★★
(12)
4.1 km 17. listopadu 2262 , Frýdek-Místek
Otevřeno od 9:00

Výroba, velkoobchodní, maloobchodní prodej a e-shop sportovního oblečení, oděvů pro volný čas, dámské, pánské i dětské oblečení, tílka, bolerka, šaty, sukně, bundy, vesty, kalhoty, kraťasy, halenky, trička a zimní oblečení.

3Sportplex Frýdek-Místek, s.r.o.- Střelnice hala Polárka1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(893)
4.3 km Na Příkopě 3726, Frýdek-Místek
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Provozujeme tunelovou střelnici a prodejnu zbraní a střeliv. Střelnice má 6 střeleckých stavů, opatřeny závěsným terčovým systémem PIT SHOOTING.

4Hala Polárka1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(917)
4.3 km Na Příkopě 3726, Frýdek-Místek
Otevřeno od 6:00
Bezdlužná

Provoz sportovní haly.

5Základní škola Vojtěcha Martínka Brušperk, okres Frýdek-Místek

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
6.2 km Sportovní 584, Brušperk Bezdlužná

Základní škola pro 470 žáků s družinou. K dispozici máme gymnastickou tělocvičnu a sportovní halu.

6TJ Sokol Hukvaldy, z.s.

4.4
★★★★★
★★★★★
(1)
11.3 km Hukvaldy 195, Hukvaldy Bezdlužná

TJ Sokol Hukvaldy, z.s., se sídlem Hukvaldy 195, 739 46, Hukvaldy, v okrese Frýdek - Místek a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 716, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Více informací naleznete na našich webových stránkách. …

8Sport relax centrum Kotelna1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(194)
13.9 km Hamernická 233 , Frýdlant nad…
Otevřeno od 8:00
Bezdlužná

Sportovní zařízení Sport relax centrum Kotelna nabízí squash, tenis, beach volejbal, sauna, bazén, whirlpool, masáže či petanque.

9Beskydský Tenisový Klub

Beskydský Tenisový Klub, se sídlem Sportovní 863, 739 11, Frýdlant nad Ostravicí, v okrese Frýdek - Místek a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 3634, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1997. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Více…


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Frýdek - Místek


Sportovní haly v lokalitě Žabeň – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.