Sportovní haly – Prusinovice okres Kroměříž

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Prusinovice.

1–10 firem z 20 nalezených Filtry

1TC Holešov

4.7 km Střelnice 1410, Holešov Bezdlužná

Tenisový klub s možností rezervace hřiště osobně i on-line. Poskytujeme možnost si platit členství.

2Středisko volného času TYMY

4.2
★★★★★
★★★★★
(53)
6.2 km Sokolská 70, Holešov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Středisko volného času p.o. Holešov nabízí volnočasové aktivity a akce pro děti a dospělé. Dále se zaměřujeme na kroužky pro děti a dospělé, dětské dny, keramické tvoření, fotbalové turnaje, narozeninové oslavy, karnevaly, besídky, pobytové akce pro děti a rodiče, příměstské a pobytové

3CLIMANE, spol. s r.o.1 pobočka

Naše firma provádí výrobu a montáž vzduchotechnického zařízení. Zajišťujeme větrání průmyslových hal, restaurací, sportovních zařízení či hotelů. Vyrábíme vzduchotechnické potrubí z pozinkovaného i černého plechu. Provádíme odsávání od dřevoobráběcích strojů nebo svařoven. Provádíme montáž…

4CLIMANE, spol. s r.o. (pobočka Bystřice pod Hostýnem)1 pobočka

Výroba a montáž vzduchotechnického zařízení. Dále zajišťujeme větrání průmyslových hal, restaurací, sportovních zařízení či hotelů. Vyrábíme i vzduchotechnické potrubí z pozinkovaného i černého plechu. Mimo jiné provádíme odsávání od dřevoobráběcích strojů nebo svařoven. Provádíme i montáž…

5Tenisový klub Bystřice pod Hostýnem, občanské sdružení

4.2
★★★★★
★★★★★
(43)
7.6 km Sportovní 258, Bystřice pod… Bezdlužná

Tenisový klub s antukovými dvorci, kurty na minitenis, 3 odrazové stěny.

6CHALUPA - STAVITEL, s.r.o.

10.2 km Holešovská 993, Hulín Bezdlužná

Komunikace, letiště, sportovní haly či areály. Zpracováváme nekovový starý a zbytkový materiál. Projektujeme pozemní stavby.

7MONT-KOVO, spol. s r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(47)
11.0 km Břest 81, Břest Bezdlužná

MONT-KOVO se zaměřuje na výrobu a dodávku montovaných hal a ocelových konstrukcí již od roku 1995.

8TRADE DHB s.r.o.

Montáž, demontáž, výroba a servis všech typů hal a ocelových konstrukcí včetně opláštění. Haly sloužící jako výrobní objekty, sklady, sportovní haly, hangáry, garáže, atd. Haly nevyžadují náročných terénních úprav. Výhodou je malá obtížnost přemísťování, montáže a nenáročná údržba.

9KOVOTRADE DHB s. r. o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
15.0 km Skopalíkova 2354/47A, Kroměříž Bezdlužná

Zabýváme se především dodávkou a montážemi ocelových hal a ocelových konstrukcí (tenisové haly, hangáry, jízdárny, skladiště). Mezi naše konstrukce patří obloukové haly a rámové haly se sedlovou střechou.

10Sportovní hala Slavia - Sportovní zařízení města Kroměříže3 pobočky

4.0
★★★★★
★★★★★
(41)
16.2 km Obvodová 3474/11, Kroměříž Bezdlužná

Velká tělocvična vhodná pro míčové hry, s hledištěm pro 200 osob. V objektu je judo sál, karate sál, herna stolního tenisu a klubovna šachu.


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Kroměříž


Sportovní haly v lokalitě Prusinovice – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.