Sportovní haly – Podolí okres Uherské Hradiště

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Podolí.

1–10 firem z 32 nalezených Filtry

1OBEC VELETINY1 pobočka

2.4 km Veletiny 218, Veletiny
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Na území obce žije v současnosti přibližne 570 obyvatel. Obecní úřad pravidelně zveřejňuje nejnovější informace pro obyvatele na úřední desce. V obci se nachází knihovna, mateřská škola a řada historických památek. Okolí je přizpůsobeno pro turistiku a součástí je i cyklostezka. Poskytování…

2Tenisový klub Kunovice

4.1
★★★★★
★★★★★
(30)
3.8 km V Hliníku 484, Kunovice
Otevřeno do 21:00
Bezdlužná

Provozujeme šest antukových kurtů a tenisovou školu. Nabízíme možnost občerstvení a vypůjčení tenisového vybavení. K dispozici je cvičná zeď, budova sociálního zařízení, bar a parkoviště.

3Město Kunovice - Sportovní hala města Kunovice6 poboček

4.7
★★★★★
★★★★★
(3)
4.8 km Panská 9, Kunovice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Sportovní hala s fotbalovým hřištěm a tenisovými kurty.

4Sportoviště města Uherské Hradiště, Stonky3 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(26)
5.2 km Stonky 860, Uherské Hradiště

Provoz víceúčelového sportoviště. Nabízíme atletický areál, fotbalové tréninkové hřiště, volejbalové, beachvolejbalové a tenisové kurty, basketbalové hřiště a skatepark. Centrum sportovních nadějí. Dále městský fotbalový a hokejový stadion i bruslení veřejnosti.

5PTA Uherské Hradiště1 pobočka

Tenisový areál, tři tenisové kurty, které jsou v zimě přikryty nafukovací halou. Zaměřujeme se také na trenérskou činnost, prodej a testování raket, vyplétání tenisových a squashových rámů, doplňkový prodej tenisového zboží a další.

6Sportoviště města Uherské Hradiště, Šafaříkova3 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(25)
5.4 km Šafaříkova, Uherské Hradiště
Dnes už má zavřeno

Provoz víceúčelového hřiště s umělým povrchem s možností využití na volejbal, tenis, nohejbal, badminton, florbal i fotbal, basketbal a jiné sporty.

7TENIS-UH, s.r.o. - SportCentrum Morava3 pobočky

4.4
★★★★★
★★★★★
(646)
5.5 km U Moravy 827, Uherské Hradiště Bezdlužná

Provoz 2 tenisových dvorců s povrchem Fatra Sporting T vhodných i na badminton, florbal či volejbal.

8TENIS SLOVÁCKO, z.s.

TENIS SLOVÁCKO, z.s., se sídlem U Moravy 827, 686 01, Uherské Hradiště-Mařatice, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 21206, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2016. Více informací naleznete na našich webových stránkách…

9Tenisový klub Uherské Hradiště

4.4
★★★★★
★★★★★
(7)
5.5 km U Moravy 827, Uherské Hradiště… Bezdlužná

Provoz tenisového klubu s nabídkou pořádání tenisových turnajů a soutěží. Poskytujeme pronájmy tenisových dvorců.

10Město Hluk7 poboček

6.0 km nám. Komenského 162, Hluk Bezdlužná

Město Hluk leží asi 12 km jihovýchodně od Uherského Hradiště. Název města Hluk vznikl v dávných dobách, kdy lidé při blížícím se nebezpečí na kopcích kolem města zapalovali ohně a hlasitě křičeli, aby tím hlukem varovali lidi ve městě. Vždy jednou za tři roky, na přelomu června a července, se v…


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Sportovní haly v lokalitě Podolí – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.