Sportovní haly – Lomnička okres Brno - venkov

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Lomnička.

1–10 firem z 19 nalezených Filtry

1Trnka Marcel1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
13.8 km Jinačovice 170, Jinačovice Bezdlužná

Budujeme tenisové dvorce, opravujeme a udržujeme antukové kurty. Prodáváme vybavení.

2Hotel ATLANTIS, a.s.

4.4
★★★★★
★★★★★
(828)
14.2 km Rozdrojovice 177 , Rozdrojovice Bezdlužná

Náš hotel se nachází v blízkosti Brněnské přehrady a to v klidném prostředí. Provozujeme svatby a pořádáme kongresy i konference a školení a semináře a teambuildingové akce. Nabízíme skvělou gastronomii a grillpark a rauty a to podle přání klienta. Nabízíme bohaté sportovní vyžití a vnější bazén a…

3BORGA s.r.o.3 pobočky

4.7
★★★★★
★★★★★
(30)
21.9 km Popůvky u Brna 203, Troubsko

Společnost Borga je synonymem pro jednoduchost. S námi si můžete snadno vybrat, zakoupit a postavit ocelovou halu. Bezproblémový a flexibilní proces vede k dosažení a naplnění vašich představ. Vlastní realizace by měla být praktická, bezproblémová s dlouhou životností. Dodáme vám tak halu na klíč a…

4Crlík, s.r.o.1 pobočka

4.7
★★★★★
★★★★★
(1152)
22.0 km Palackého 4, Tetčice
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Crlík, s.r.o., se sídlem Palackého 4, 664 17, Tetčice, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 93627, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2016. Pracuje u nás 20 - 24 zaměstnanci. Předmětem podnikání…

5TJ Ochoz u Brna

25.1 km Ochoz u Brna 325, Ochoz u Brna Bezdlužná

TJ Ochoz u Brna, se sídlem Ochoz u Brna 325, 664 02, Ochoz u Brna, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 1171, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj:…

6ZEMAKO, s.r.o.

4.4
★★★★★
★★★★★
(22)
26.0 km Bohunická cesta 501…, Moravany

ZEMAKO, s.r.o., která se v oboru stavební činnosti profiluje od počátku svého založení především jako specialista na inženýrské a dopravní stavby.Inženýrské sítě, dopravní stavby. Stavby bazénů. Úpravy kolem rodinných domů a hřišť.

7TJ SOKOL Prštice

4.4
★★★★★
★★★★★
(35)
27.8 km Hlavní 2 , Prštice Bezdlužná

Provozujeme sportovní areál, halu i ubytovnu.

8Orel jednota Ořechov2 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(75)
29.3 km Sokolská 116/2, Ořechov Bezdlužná

Provozujeme křesťanskou organizaci zabývající se výchovou mladých lidí i dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit-volejbal, basketbal, badminton, florbal, tenis a fotbal.

9Město Modřice2 pobočky

29.7 km náměstí Svobody 93, Modřice Bezdlužná

První písemná zmínka o Modřicích je zaznamenána roku 1141. V té době stával na území dnešního města hrad, který patřil olomouckým biskupům. Modřice byly vyhlášenou zemědělskou oblastí, v které se dařilo především pěstování cibule a zelí. Ve městě žije 4800 obyvatel a nachází se v nadmořské výšce…

10Novotná Renata, Ing. - penzion

4.3
★★★★★
★★★★★
(200)
29.8 km U Hřiště 737, Modřice
Otevřeno do 23:00
Bezdlužná

Nabízíme služby ubytování v penzionu.


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Brno - venkov


Sportovní haly v lokalitě Lomnička – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.