Sportovní haly – Ladná okres Břeclav

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Ladná.

1–10 firem z 16 nalezených Filtry

1Slovácký sportovní klub Břeclav

4.3 km Haškova 2760, Břeclav Bezdlužná

Slovácký sportovní klub Břeclav, se sídlem Haškova 2760, 690 02, Břeclav, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 2246, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1992. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj:…

2TJ Lokomotiva Břeclav

4.9 km Veslařská 1, Břeclav Bezdlužná

Provozujeme centrum pro sport a relaxaci. K dispozici je posilovna, spinning, sportovní hala, lezecká stěna, squash, kuželky a klimatizovaná nekuřácká recepce s možností posezení a občerstvením. Pořádáme cvičení rodičů s dětmi nebo vedeme lekce jógy. Možnost využití masáží.

3BORS Břeclav a.s. - tenisový areál12 poboček

4.1
★★★★★
★★★★★
(91)
5.5 km Na Valtické 650/85, Břeclav-Charvátská… Bezdlužná

Provoz tenisových kurtů s umělým povrchem a tenisové školy. Prodej potřeb pro tenis.

4BORS CLUB o.s.

4.3
★★★★★
★★★★★
(164)
5.5 km Na Valtické 650/85, Břeclav Bezdlužná

Provozujeme tenisový klub, prodáváme tenisové potřeby a nabízíme kurty s umělým i antukovým povrchem, venkovní a vnitřní.

5TC BORS CLUB o.s.

4.3
★★★★★
★★★★★
(164)
5.5 km Na Valtické 691/58, Charvátská Nová Ves…
Otevřeno od 14:00
Bezdlužná

TC BORS CLUB o.s., se sídlem Na Valtické 691/58, 691 41, Charvátská Nová Ves-Břeclav, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 16391, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2012. Více informací naleznete na našich webových…

6Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav,…

3.5
★★★★★
★★★★★
(18)
5.6 km nábř. Komenského…, Břeclav Bezdlužná

Provozujeme střední průmyslovou školu a obchodní akademii. Nabízíme 4leté obory (strojírenství, elektrotechnika,provoz a ekonomika dopravy,mechanik elektrotechnik), dále 3leté obory (elektromechanik pro zařízení a přístroje, kadeřník, strojní mechanik, obráběč kovů, klempíř, elektrikář - silnoproud…

7SPORT RESORT LEDNICE, s.r.o.

6.0 km Tovární kolonie 906, Břeclav Bezdlužná

Provozujeme sportovní areál s soukromým nočním klubem.

9RÉVA RAKVICE s.r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
7.5 km Svislá 145, Rakvice Bezdlužná

Provozujeme pevnou halu s jedním kurtem s umělým povrchem.

10Obec Hlohovec1 pobočka

4.6
★★★★★
★★★★★
(1)
8.6 km Hlavní 75, Hlohovec Bezdlužná

Vesnice, která leží nedaleko Valtic, je v písemných pramenech poprvé připomínána až v roce 1414, vznikla ale už ve 13. století jako ves kolonizační, založená pasovským biskupstvím. Od této lokace odvozujeme také její německé jméno - Bischofswarth, tj biskupská stráž, neboť jejím katastrem vedla…


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Břeclav


Sportovní haly v lokalitě Ladná – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.