Kopírování a copycentra - Jihomoravský kraj

Iveta Sukupová.

Strážnice, Smetanova 1666 kontakt +420 518 333 001

Naším oborem je provoz copycentra. Dále nabízíme knihařské zpracování, termotisk (zlacení a výsek), laminování, razítka. Můžete zde nakoupit kancelářské zboží. Ofsetový tisk - ne.

web www.tiskstraznice.cz

Město Staré Město - informační centrum

Staré Město, Za Radnicí 1823 kontakt +420 572 541 009, (2 pobočky)

Informace o zajímavostech, ubytování, kulturním a sportovním vyžití ve městě i okolí. Prodej turistických známek, suvenýrů a map. Možnost kopírování a tisku i připojení k internetu.

web www.stminfo.uh.cz

Indrák Martin - ELEKTRO

Hranice, Komenského 287 , (2 pobočky)

Naší hlavní činností je prodej, montáž a servis satelitní (SAT) a anténní techniky (TV). Montáž plochých TV a propojení AV zařízení. Naše společnosti poskytuje profesionální služby v oblasti řešení vašeho televizního a satelitního příjmu.

web www.elektroindrak.cz

Vavrečková Vlasta

Bílovec, 17. listopadu 441/8 kontakt +420 723 856 381

Jsme reklamní studio s dlouholetými zkušenostmi. Poskytujeme kompletní reklamní služby, velkoplošný tisk, vyrábíme vizitky, polepy automobilů, banery, letáky, razítka, samolepky na stěnu a další.

web www.reklamabilovec.cz

SUDOP BRNO, spol. s r.o.

Brno-Veveří, Kounicova 688/26 kontakt +420 972 625 105, (1 pobočka)

Nabízíme projektování staveb dopravních, inženýrských, bytových a občanských. Projektování železniční a silniční dopravy, městské a příměstské dopravy, v elektrotechnice, energetice, telekomunikacích, sdělovací a zabezpečovací techniky, ekonomice a dalších oborech.

web www.sudop-brno.cz

CopyToner s.r.o.

Brno-město, Pekařská 402/10 kontakt +420 543 235 535

Kopírovací služby, velkoformátové barevné kopírování a tisk, skenování, laminování. Prodej a servis kancelářské techniky všech značek (Konica - Minolta, HP, Sharp, Develop, Canon). Renovace a prodej tonerů, inkousty. Opravujeme kopírky i tiskárny.

web www.copytoner.cz

Reakce s.r.o.

Kuřim, Tyršova 1782(u kruhového objezdu - u Lidlu) kontakt +420 541 230 732

Jsme fullservisová reklamní agentura. Nabízíme služby v oblasti grafiky, polepů aut, výroby tiskovin, digitálního a velkoplošného tisku, laminace, reklamních předmětů, kalendářů, prezentačních systémů, tvorby www stránek a multimediálních prezentací a 3D grafiky. Sezonní pronájem nafukovacích hradů.

web www.reakcesro.cz

MSD, spol. s r.o.

Brno, Košinova 1153/110 kontakt +420 541 211 383, (1 pobočka)

Prodáváme kancelářskou techniku a spotřební materiál.

web www.msdbrno.cz

COPY PLUS, s.r.o.

Brno, Merhautova 836/64 kontakt +420 602 548 656

Fiirma Copy-plus poskytuje kvalitní služby v oblasti prodeje a servisu kancelářské techniky. K těmto službám především patří opravy, údržba a prodej kopírek, tiskáren, multifunkčních zařízení a faxů. Naše služby využívají firmy, školy, úřady, organizace a soukromé osoby. Naše společnost sídlí v Brně a její působnost spadá především do regionu Jihomoravského kraje.

web www.copy-plus.cz

STOFCOM s.r.o.

Brno, Žebětínská 821/70 kontakt +420 547 221 591

Zabýváme se prodejem a servisem výpočetní techniky. Nabízíme instalaci a správu sítí. Kopírujeme do formátu A3.

web www.stofcom.cz
« předchozí 1 2 3 4 6 8 10 další »