Tenis – Zlín

1–10 firem z 41 nalezených Filtry

1TJ Jiskra Otrokovice1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.

2Sportovní centrum Radostova Luhačovice, příspěvková organizace1 pobočka

4.4
★★★★★
★★★★★
(251)
Hradisko 1029, Luhačovice Bezdlužná

Provozujeme sportovní areál. Dále máme kvalitní zázemí v hale pro míčové hry, fotbalové hřiště s umělým povrchem, tenisem a aerobikovým sálem, kuželkami, spinningem a bowlingem včetně regenerace, ubytování a stravování.

3SEEKER, s.r.o.

Specializujeme se na velkoobchodní prodej potřeb pro tenis, squash, badminton a golf. Distribuce značek Dunlop, Lotto, Carlton a Slazenger. V nabídce naleznete rakety, míče a míčky, tašky, doplňky, textil, obuv.

4Sportovní areál Hvozdná3 pobočky

4.4
★★★★★
★★★★★
(5)
Družstevní 355, Hvozdná Bezdlužná

Tenisové kurty kryté i venkovní a squashové kurty s možností zapůjčení sportovního vybavení. K dispozici je solárium, posilovna a venkovní bazén. Půjčujeme rakety, míčky, squashové brýle, sportovní boty i ručníky.

5SPORT KLUB ZLÍN - MLADCOVÁ

Vinohrádek 493, Zlín - Mladcová
Otevřeno od 6:00
Bezdlužná

Pronájem tenisových kurtů (v případě zájmu zajistíme i trenéra tenisu s profesionální licencí). Dále nabízíme prodej tenisového vybavení, značkovou prodejnu Prince, testovací centrum Prince, vyplétání raket, tenisovou školu pro děti (celoročně), pronájem sauny a whirlpoolu.

6FUNNY SPORT s.r.o.

Pod Babou 2515, Zlín Bezdlužná

Specializovaná firma pro návrh a realizaci sportovních hřišť, hřišťových ploch a ploch a výstavbu výstavbu víceúčelových hřišť pro 12 druhů sportů s působností v České republice a zahraničí.

7NOVESTA SPORT s.r.o.

U Zimního stadionu…, Zlín
Otevřeno od 6:00

Víceúčelová Sportovní hala Euronics poskytuje občanům Zlína komplex služeb souvisejících se sportem a odpočinkem pro volný čas. Prostory haly jsou využívány jako sportovní hala, víceúčelová hala, koncertní sál a výstavní veletržní hala. Součástí zařízení je fitness centrum, masáže, sauna,…

8SPORTOVNÍ KLUBY ZLÍN

Sportovní kluby Zlín jsou sdružením samostatných sportovních klubů ve Zlíně. Posláním SK Zlín je všestranně podporovat rozvoj tělesné výchovy, sportu a turistiky na úrovni města Zlína a vytvářet podmínky pro činnost sdružených sportovních klubů.

9REVIKA - rekreační areál Vizovice2 pobočky

4.2
★★★★★
★★★★★
(380)
Lázeňská 1035, Vizovice Bezdlužná

Nabízíme služby rekreačního ubytování. Vhodné i pro dětské tábory a školy v přírodě.

10SPORTOVNÍ PODLAHY ZLÍN, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Mostní 5552, Zlín Bezdlužná

Sportovní podlahy do tělocvičen a sportovní povrchy víceúčelových venkovních hřišť. Stavíme tenisové kurty, atletické tratě nebo hřiště s umělou trávou. Specializujeme se na výstavbu sportovních hal. Opravujeme veškeré zastaralé podlahy a povrchy. Poskytujeme poradenství.


Tenis – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Tenis v lokalitě Zlín – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Tenis najdete 41 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 37 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 12 firem v regionu Zlín.