Tenis – Racková okres Zlín

1–10 firem z 39 nalezených Filtry

1SPORT KLUB ZLÍN - MLADCOVÁ

3.8 km Vinohrádek 493, Zlín - Mladcová
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Pronájem tenisových kurtů (v případě zájmu zajistíme i trenéra tenisu s profesionální licencí). Dále nabízíme prodej tenisového vybavení, značkovou prodejnu Prince, testovací centrum Prince, vyplétání raket, tenisovou školu pro děti (celoročně), pronájem sauny a whirlpoolu.

2STAVOSPORT s.r.o

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
4.0 km Přehradní 233, Fryšták Bezdlužná

Firma StavoSport s r.o. je odborná firma, specializující se na projektování, výstavbu a rekonstrukci sportovních staveb, tenisových kurtů, víceúčelových hřišť, sportovních hal, vnitřních i venkovních sportovních povrchů pro všechny druhy sportů.

3Babolateshop.cz

5.3 km Podlesí V 5408, Zlín
Otevřeno do 14:00
Bezdlužná

Babolateshop.cz, se sídlem Podlesí V 5408, 760 05, Zlín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1993. Předmětem podnikání je: Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti tenisu Výroba, obchod a služby…

4Čepický Jaroslav, Ing.

5.7 km Pod Babou 2515, Zlín Bezdlužná

Specializujeme se na navrhování, výstavbu a rekonstrukci tenisových kurtů a hal.

5FUNNY SPORT s.r.o.

5.7 km Pod Babou 2515, Zlín Bezdlužná

Specializovaná firma pro návrh a realizaci sportovních hřišť, hřišťových ploch a ploch a výstavbu výstavbu víceúčelových hřišť pro 12 druhů sportů s působností v České republice a zahraničí.

6SEEKER, s.r.o.

5.9 km Rybníky VIII B326, Zlín Bezdlužná

Specializujeme se na velkoobchodní prodej potřeb pro tenis, squash, badminton a golf. Distribuce značek Dunlop, Lotto, Carlton a Slazenger. V nabídce naleznete rakety, míče a míčky, tašky, doplňky, textil, obuv.

8HERVIS Sport a móda, s.r.o. (pobočka Zlín)28 poboček

5.9 km Tyršovo nábřeží…, Zlín
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

Prodej sportovní oblečení, výstroje a výzbroje pro zimní sporty, fitness, tenis, cyklistiku a běh.

9Golf Club Lázně Kostelec u Zlína

4.1
★★★★★
★★★★★
(97)
6.0 km Lázně 493, Zlín Bezdlužná

9 jamkové hřiště, driving range, cvičný chipping, putting green, indoor golf, golfový simulátor, Pro shop a klubovnu s restaurací. K dispozici je ubytování, bar, pizzerie a relaxační služby s bazénem, saunou, tenisovým kurtem a volejbalovým hřištěm.

10Tenisový klub SK Zlín

6.1 km Vršava 494, Zlín Bezdlužná

Tenisový areál, pronájem kurtů a pořádáme tenisové turnaje. K dispozici je 15 venkovních dvorců s povrchem antuka, 2 dvorce na minitenis, 1 multifunkční hřiště s umělým povrchem, odrazová zeď a 4 dvorce v tenisové hale s povrchem koberce s granulemi.


Tenis – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Tenis v lokalitě Racková – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Tenis najdete 39 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 35 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 12 firem v regionu Racková.