Tenis – Uherské Hradiště

1–10 firem z 43 nalezených Filtry

1TJ Jiskra Otrokovice (Uherské Hradiště)1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.

2MADIS s.r.o. - Relaxační centrum MADIS1 pobočka

Relaxační a wellness centrum. Nejenom pro veřejnost, ale i firmy nebo organizace mohou využívat zařízení celého areálu jako uzavřená společnost na firemní sportovní hry, prezentace, obchodní jednání. Vždy jste vítáni a obslouženi profesionálními pracovníky.

3Sportoviště města Uherské Hradiště, Stonky3 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(26)
Stonky 860, Uherské Hradiště

Provoz víceúčelového sportoviště. Nabízíme atletický areál, fotbalové tréninkové hřiště, volejbalové, beachvolejbalové a tenisové kurty, basketbalové hřiště a skatepark. Centrum sportovních nadějí. Dále městský fotbalový a hokejový stadion i bruslení veřejnosti.

4Půlkrábek Michal - Lanové centrum2 pobočky

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
Smraďavka 663, Buchlovice
Dnes už má zavřeno

Provoz lanového centra. Vstup na lanové centrum je od 125 cm. Aktivity v lanovém centru jsou možné pouze s instruktorem.

5Půlkrábek Michal - Penzion Na Přehradě2 pobočky

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
Smraďavka 663, Buchlovice

Poskytujeme ubytování. K dispozici je WiFi připojení, sauna i tenisové kurty. Nabízíme také ubytování školám. Penzion se nachází v klidné okrajové části Buchlovic.

6Papp Martin - Půjčovna PartyTrip

Nabízíme zapůjčení cateringového zařízení či nůžkových párty stanů, pivních setů i posezení včetně profi cateringových židlí a barových stolů, topení do stanů, výčepního zařízení, grilů, čokoládových fontán. Dále půjčujeme nosiče na kola, příčníky na auta i střešní boxy, simulátor SKI GYM, laserová…

7SENZA Sport s.r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(249)
Hradišťská 1922, Staré Město
Otevřeno do 18:00

Nabídka prodeje, servisu a půjčování cyklistického, lyžařského a snowboardového či fotbalového, hokejového a tenisového vybavení a potřeb. Provozujeme bazar.

9OBEC VELETINY1 pobočka

Veletiny 218, Veletiny
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Na území obce žije v současnosti přibližne 570 obyvatel. Obecní úřad pravidelně zveřejňuje nejnovější informace pro obyvatele na úřední desce. V obci se nachází knihovna, mateřská škola a řada historických památek. Okolí je přizpůsobeno pro turistiku a součástí je i cyklostezka. Poskytování…

10Tenisový klub TSRM, z.s.1 pobočka

Tenisový klub TSRM, z.s. poskytuje profesionální služby v oblasti tenisu. Tenisová škola vedená vyškolenými trenéry. Možnost účasti na mezinárodních tenosových kempech.


Tenis – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Tenis v lokalitě Uherské Hradiště – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Tenis najdete 43 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 39 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 13 firem v regionu Uherské Hradiště.