Tenis – Zlínský kraj

1–10 firem z 87 nalezených Filtry

1TJ Jiskra Otrokovice1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.

2Sportovní zařízení města Kroměříže3 pobočky

4.0
★★★★★
★★★★★
(41)
Obvodová 3965, Kroměříž Bezdlužná

Sportovní zařízení města Kroměříže provozuje bazén o délce 25 m a malý bazén, který slouží pro výuku plavání a plavání dětí s rodiči. Nabízí i solárium, masáže, saunu, fitcentrum a řadu dalších aktivit. Dále provozuje zimní stadion, fotbalový stadion a tenisové kurty. Možnost pronájmu …

3Sportovní centrum Radostova Luhačovice, příspěvková organizace1 pobočka

4.4
★★★★★
★★★★★
(251)
Hradisko 1029, Luhačovice Bezdlužná

Provozujeme sportovní areál. Dále máme kvalitní zázemí v hale pro míčové hry, fotbalové hřiště s umělým povrchem, tenisem a aerobikovým sálem, kuželkami, spinningem a bowlingem včetně regenerace, ubytování a stravování.

4MADIS s.r.o. - Relaxační centrum MADIS1 pobočka

Relaxační a wellness centrum. Nejenom pro veřejnost, ale i firmy nebo organizace mohou využívat zařízení celého areálu jako uzavřená společnost na firemní sportovní hry, prezentace, obchodní jednání. Vždy jste vítáni a obslouženi profesionálními pracovníky.

5SEEKER, s.r.o.

Specializujeme se na velkoobchodní prodej potřeb pro tenis, squash, badminton a golf. Distribuce značek Dunlop, Lotto, Carlton a Slazenger. V nabídce naleznete rakety, míče a míčky, tašky, doplňky, textil, obuv.

6Sportoviště města Uherské Hradiště, Stonky3 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(26)
Stonky 860, Uherské Hradiště

Provoz víceúčelového sportoviště. Nabízíme atletický areál, fotbalové tréninkové hřiště, volejbalové, beachvolejbalové a tenisové kurty, basketbalové hřiště a skatepark. Centrum sportovních nadějí. Dále městský fotbalový a hokejový stadion i bruslení veřejnosti.

7Půlkrábek Michal - Lanové centrum2 pobočky

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
Smraďavka 663, Buchlovice
Dnes už má zavřeno

Provoz lanového centra. Vstup na lanové centrum je od 125 cm. Aktivity v lanovém centru jsou možné pouze s instruktorem.

8SPORT KLUB ZLÍN - MLADCOVÁ

Vinohrádek 493, Zlín - Mladcová
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Pronájem tenisových kurtů (v případě zájmu zajistíme i trenéra tenisu s profesionální licencí). Dále nabízíme prodej tenisového vybavení, značkovou prodejnu Prince, testovací centrum Prince, vyplétání raket, tenisovou školu pro děti (celoročně), pronájem sauny a whirlpoolu.

9FUNNY SPORT s.r.o.

Pod Babou 2515, Zlín Bezdlužná

Specializovaná firma pro návrh a realizaci sportovních hřišť, hřišťových ploch a ploch a výstavbu výstavbu víceúčelových hřišť pro 12 druhů sportů s působností v České republice a zahraničí.

10NOVESTA SPORT s.r.o.

U Zimního stadionu…, Zlín
Otevřeno do 22:00

Víceúčelová Sportovní hala Euronics poskytuje občanům Zlína komplex služeb souvisejících se sportem a odpočinkem pro volný čas. Prostory haly jsou využívány jako sportovní hala, víceúčelová hala, koncertní sál a výstavní veletržní hala. Součástí zařízení je fitness centrum, masáže, sauna,…


Tenis – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Tenis v lokalitě Zlínský kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Tenis najdete 87 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 78 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 26 firem v regionu Zlínský kraj.