Tenis – Prostějov

1–10 firem z 18 nalezených Filtry

1Ing. Sedláček Miloš - Sedco.cz

3.9
★★★★★
★★★★★
(31)
Průmyslová 3143/5, Prostějov Bezdlužná

Velkoobchod sportovních potřeb nabízí míče MIKASA a GALA, stolní tenis DHS, JOOLA, STIGA, potřeby pro tenis, quash HEAD, WISH. Vedeme rotopedy a eliptikaly, potřeby fitness, trampolíny, floorball, hokej, sáně, lyže, lyžařské doplňky BLIZZARD, brusle BOTAS, in-line, skateboardy, čluny a bazeny INTEX.

2Domovní správa Prostějov, s.r.o.1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Pernštýnské nám.…, Prostějov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Správa nemovitostí v majetku města, a to převážně bytových a nebytových prostor včetně technické správy. Mimo jiné vyrábění a distribuce tepla z blokových a bytových kotelen. Provoz městské tržnice.

3TK NATALI, s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(48)
Podskalí 553, Mostkovice
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Provozování 5 venkovních kurtů s antukovým povrchem a pevné kryté haly se 3 kurty s kobercovým hracím povrchem pro tenis a badmintonové hřiště. Nabízíme i pronájem tenisových kurtů nebo celého areálu pro pořádání sportovních akcí. Mimo jiné i možnost zapůjčení tenisových a badmintonových raket i…

4Cetkovský Petr - TENIS SERVIS1 pobočka

Firma TENIS SERVIS byla založena v roce 1999, jako servis zajišťující potřeby tenistů rozmáhajícího se klubu TK Prostějov. V začátcích podnikání jsem uplatňoval rozsáhlé zkušenosti z trenérské a servismanské činnosti pro svou dceru českou reprezentantku (Petra Cetkovská, top WTA #25) a také…

5Cetkovský Petr- Tenisservis.eu (pobočka Prostějov)1 pobočka

Za Kosteleckou 4161…, Prostějov
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Nabízíme sportovní oblečení a vybavení, oblečení pro volný čas. Nabídka tašek, batohů, tenisových raket a ortopedické obuvi značky Peter Legwood.

6HOTEL TENNIS CLUB s.r.o.1 pobočka

Za Kosteleckou 4161, Prostějov
Otevřeno do 23:00
Bezdlužná

Provoz sportovního centra. Dále k dispozici je bazén, solárium, sauna, bowlingové dráhy, wallyball na squashovém kurtu a tenisová hala. Poskytujeme možnost využití squashových kurtů. Možnost i zařízení klubového členství.

7Tělocvičná jednota Sokol Otaslavice

Zajišťujeme sportovní činnosti i akce pro cvičence všech věkových kategorií. Dále provozujeme družstvo stolního tenistu, dále fotbalový, volejbalový a tenisový oddíl.

8Tělocvičná jednota Sokol Němčice nad Hanou

Zajištění sportovních činností a akcí. A to pro cvičence všech věkových kategorií. Věnujeme se stolnímu tenisu.

9Sport klub Hvozd

4.5
★★★★★
★★★★★
(327)
Hvozd 9, Hvozd Bezdlužná

Provoz sportovního centra. Dále i možnost využití prostor na squash, stolní tenis, fitness i kulečník. Nabídky i cyklistických závodů, předvánočních akcí, trojbojů a turnajů ve stolním tenise.

10Běhal Dušan

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Za Kosteleckou 4161…, Prostějov Bezdlužná

Provoz a pronájem tenisového areálu s šesti antukovými kurty, oboustranou odrazovou stěnou, zázemím se sprchou, WC a občerstvením. Dále i nabídka individuální výuky, pořádání rodinných oslav a společenských akcí.


Tenis – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Prostějov


Tenis v lokalitě Prostějov – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Tenis najdete 18 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 16 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 5 firem v regionu Prostějov.