Tenis – Halenkovice okres Zlín

1–10 firem z 40 nalezených Filtry

1Jan Hruban

Sportovní zboží, lyže a snowboardy. Nabídka kol, hokejek a tenisových raket. Provoz půjčovny lyžařského vybavení, bazaru a ski servisu.

2Ridlová Jitka- SPORTOVNÍ CENTRUM OTROKOVICE

3.8
★★★★★
★★★★★
(236)
5.9 km J.Jabůrkové 1819, Otrokovice
Otevřeno do 22:00

Naše sportovní centrum nabízí squashové kurty, bowlingové dráhy, alpining, power plate, masáže. Nekuřácká restaurace s dětským koutkem.

3TJ Jiskra Otrokovice1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
6.2 km Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.

4Tenisový klub TJ Malenovice

4.4
★★★★★
★★★★★
(18)
9.2 km Tyršova 1295, Zlín-Malenovice
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

Tenisový klub TJ Malenovice, se sídlem Tyršova 1295, 763 02, Zlín-Malenovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 315, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1990. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z…

5Ondík Aleš - tenis1 pobočka

Antukový kurt s umělohmotnými čarami a umělým osvětlením. K dispozici je tréninková stěna. K dispozici je standardní sociální zázemí - šatna a sprcha.

6MRB Sazovice, spol. s r.o. - sportoviště4 pobočky

4.4
★★★★★
★★★★★
(182)
10.1 km Sazovice 191, Sazovice Bezdlužná

Sportoviště, venkovní bazén, dva tenisové kurty, dvě hřiště na malou kopanou, multifunkční ovál či badmintonová hala. Součástí areálu je restaurace s občerstvením.

7Nuhlíček Václav - TK-B Zlín

Provoz tenisových kurtů a tenisové školy s možností prázdninového soustředění pro děti. Prodáváme tenisové vybavení a vyplétáme rakety. Nabízíme možnost pořádat firemní i soukromé turnaje.

8SEEKER, s.r.o.

13.8 km Rybníky VIII B326, Zlín Bezdlužná

Specializujeme se na velkoobchodní prodej potřeb pro tenis, squash, badminton a golf. Distribuce značek Dunlop, Lotto, Carlton a Slazenger. V nabídce naleznete rakety, míče a míčky, tašky, doplňky, textil, obuv.

9SPORTOVNÍ PODLAHY ZLÍN, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
14.5 km Mostní 5552, Zlín Bezdlužná

Sportovní podlahy do tělocvičen a sportovní povrchy víceúčelových venkovních hřišť. Stavíme tenisové kurty, atletické tratě nebo hřiště s umělou trávou. Specializujeme se na výstavbu sportovních hal. Opravujeme veškeré zastaralé podlahy a povrchy. Poskytujeme poradenství.

10NOVESTA SPORT s.r.o.

14.6 km U Zimního stadionu…, Zlín
Otevřeno do 22:00

Víceúčelová Sportovní hala Euronics poskytuje občanům Zlína komplex služeb souvisejících se sportem a odpočinkem pro volný čas. Prostory haly jsou využívány jako sportovní hala, víceúčelová hala, koncertní sál a výstavní veletržní hala. Součástí zařízení je fitness centrum, masáže, sauna,…


Tenis – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Tenis v lokalitě Halenkovice – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Tenis najdete 40 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 36 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 12 firem v regionu Halenkovice.