Sportovní, tělovýchovné spolky – Moravskoslezský kraj

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Moravskoslezský kraj.

1–10 firem z 852 nalezených Filtry

1Tesař Dalibor - PENZION NAD STÁJÍ

4.3
★★★★★
★★★★★
(468)
Jakartovice 35 , Jakartovice
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Penzion nad stájí se nachází v malebném a klidném podhůří Hrubého Jeseníků v obci Jakartovice. Tato obec se nachází mezi vodními přehradami Kružberk a Slezská Harta. V okolí obce Jakartovice naleznete spoustu břidlicových lomů, z kterých je velká část zatopená křišťálově čistou vodou a tyto hlubiny…

2FAUST, o. s.

Bedrnova 2945/1, Ostrava, Zábřeh
Otevřeno od 16:00
Bezdlužná

Vedeme klub pro mládež od 15 do 26 let. Nabízíme herní aktivity - deskové hry, stolní fotbálek, ping-pong, kulečník, promítání filmů, hudební produkci a internet. Zajišťujeme kvalitní trávení volného času v bezpečném prostoru a prevenci rizikového chování pro 1. stupeň základních škol.

3Základní škola a mateřská škola Ostrava-Hrabůvka, A. Kučery 20, příspěvková…1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Alberta Kučery 1276…, Ostrava, Hrabůvka Bezdlužná

Provozujeme základní školu pro 850 žáků s družinou, jídelnou a klubem. Vedeme plaveckou školu.

4FLEXIMONT s.r.o.

Společnost nabízí montáže lešení, tepelné izolace, zámečnické práce, opravy ocelových konstrukcí, plotů, schodů a zábradlí. K dalším činnostem patří půjčování lodí a člunů.

5Solertus, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Bendlova 10, Mariánské Hory
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Společnost nabízí výživové poradenství, semináře o cvičení a zdraví, dále pořádá cvičení a nordic walking.

6Honzková Martina- Tripol-shop.cz

Mírová 127, Raduň
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Zabýváme se dovozem a velkoobchodním prodejem oblečení renomovaných firem Tawi, Monika Lasota, Stanley a Vankel. Nabízíme trička, košile, svetry, mikiny, kalhoty.

7SAK Studénka, příspěvková organizace1 pobočka

4.3
★★★★★
★★★★★
(119)
Budovatelská 770, Studénka
Otevřeno do 14:00
Bezdlužná

Zabýváme se pořádáním společenských akcí a kurzů. Pronajímáme prostory pro kulturní akce. Pořádáme kurzy pro zdraví, kurz orientálního tance nebo kalanetiky.

8Tělovýchovná jednota Ostrava

4.4
★★★★★
★★★★★
(213)
Varenská 3098/40a, Ostrava
Otevřeno do 22:00

Tělovýchovná jednota nabízí tenisové kurty, beach centrum, nohejbal, volejbal, putting green, kuželky, petank, kroket, míčové hry, badminton, stolní tenis, squash, judo. Součástí je též posilovna a relaxační centrum ( sauna, hydromasážní vany, masáže, baňkování). Možnost ubytování.

9Wildner Robert, Ing.

4.8
★★★★★
★★★★★
(1)
Provaznická 1646, Šenov Bezdlužná

Zajišťujeme kurzy a lekce lezení na umělé stěně, na skalách pro začátečníky i mírně pokročilé. Nabízíme vybavení k vypůjčení.

10Technické služby Opava s. r. o.9 poboček

4.4
★★★★★
★★★★★
(2)
Těšínská 71, Opava

Společnost nabízí služby v oblasti odvozu a likvidace odpadů, komunální služby pro město. Technické služby v Opavě byly založeny Městem Opava dne 20. 12. 1995. Historicky byly činnosti odpovídající péči o město převedeny již kolem roku 1900 na Těšínskou ulici. Po řadě reorganizací byly v roce 1960…


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Moravskoslezský kraj – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.