Sportovní, tělovýchovné spolky – Ostrava - město

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Ostrava - město.

1–10 firem z 354 nalezených Filtry

1FAUST, o. s.

Bedrnova 2945/1, Ostrava, Zábřeh
Otevřeno od 16:00
Bezdlužná

Vedeme klub pro mládež od 15 do 26 let. Nabízíme herní aktivity - deskové hry, stolní fotbálek, ping-pong, kulečník, promítání filmů, hudební produkci a internet. Zajišťujeme kvalitní trávení volného času v bezpečném prostoru a prevenci rizikového chování pro 1. stupeň základních škol.

2Základní škola a mateřská škola Ostrava-Hrabůvka, A. Kučery 20, příspěvková…1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Alberta Kučery 1276…, Ostrava, Hrabůvka Bezdlužná

Provozujeme základní školu pro 850 žáků s družinou, jídelnou a klubem. Vedeme plaveckou školu.

3FLEXIMONT s.r.o.

Společnost nabízí montáže lešení, tepelné izolace, zámečnické práce, opravy ocelových konstrukcí, plotů, schodů a zábradlí. K dalším činnostem patří půjčování lodí a člunů.

4Solertus, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Bendlova 10, Mariánské Hory
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Společnost nabízí výživové poradenství, semináře o cvičení a zdraví, dále pořádá cvičení a nordic walking.

5Tělovýchovná jednota Ostrava

4.4
★★★★★
★★★★★
(213)
Varenská 3098/40a, Ostrava
Otevřeno do 22:00

Tělovýchovná jednota nabízí tenisové kurty, beach centrum, nohejbal, volejbal, putting green, kuželky, petank, kroket, míčové hry, badminton, stolní tenis, squash, judo. Součástí je též posilovna a relaxační centrum ( sauna, hydromasážní vany, masáže, baňkování). Možnost ubytování.

6Wildner Robert, Ing.

4.8
★★★★★
★★★★★
(1)
Provaznická 1646, Šenov Bezdlužná

Zajišťujeme kurzy a lekce lezení na umělé stěně, na skalách pro začátečníky i mírně pokročilé. Nabízíme vybavení k vypůjčení.

7TJ Start Ostrava - Poruba, z.s.

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Slavíkova 6055/14, Ostrava, Poruba Bezdlužná

Vedeme spolek tělovýchovné jednoty.

8Moravskoslezská krajská organizace ČUS

Naše instituce podporuje činnost sdružených spolků organizačně, administrativně a ekonomicky. Dále prosazujeme a chráníme jejich společné zájmy i práva.

9CDU SPORT - VOLNÝ ČAS z.s.

4.5
★★★★★
★★★★★
(250)
Charvátská 734/10, Ostrava - Výškovice Bezdlužná

Náš spolek nabízí veškeré sportovní vyžití pro mládež i dospělé. U nás můžete aktivně provozovat jakýkoli sport jako je squash, badminton, lezecká stěna, stolní tenis, trampolína a spoustu dalších. Možnost zapůjčení raket.

10LKK Ostrava, spolek

4.4
★★★★★
★★★★★
(88)
Hořínkova 835/20, Ostrava Bezdlužná

Provozujeme lyžařský areál Kociánka, který se nachází v krásném beskydském prostředí v Beskydech. Součástí areálu je upravené bezplatné parkoviště, 350 m dlouhá sjezdovka, vlek POMA, 80 m dětský lanový vlek, příjemná vyhřívárna, přírodní sníh.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Ostrava - město


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Ostrava - město – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.