Sportovní, tělovýchovné spolky – Morava

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Morava.

1–10 firem z 1 000+ nalezených Filtry

1Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, příspěvková organizace

4.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Botanická 63/70, Brno Bezdlužná Ověřená

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka je školou s šestiletou a čtyřletou formou studia. Přibližně 20 % žáků naší sportovní školy jsou reprezentanti ČR, proto jejich studium vyžaduje individuální přístup ze strany učitelů. Absolvent našeho gymnázia získá potřebné znalosti a vědomosti ze všech…

2Obec Kožušany-Tážaly1 pobočka

Tážaly 1, Kožušany-Tážaly
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná Ověřená

Obec Kožušany-Tážaly je malebná obec v Olomouckém kraji. Chod obce zabezpečuje obecní úřad, který spravuje úřední desku a poskytuje služby Czech POINT. V naší obci se nachází základní škola, pošta, prodejna potravin a sportovní areál. Navštivte náš web a podívejte se do fotogalerie, jak to u…

3MĚSTYS PROSIMĚŘICE

Prosiměřice 197, Prosiměřice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná Ověřená

Městys Prosiměřice se nachází v okrese Znojmo. Chod městyse zabezpečuje úřad městyse, který spravuje úřední desku a poskytuje služby Czech POINT. K významným památkám městyse patří kostel sv. Jiljí, farní budova, kamenný pranýř a další památky.

4Zábřežská kulturní, s.r.o.1 pobočka

4.2
★★★★★
★★★★★
(358)
Československé…, Zábřeh Bezdlužná Ověřená

Provozujeme kulturní dům a kino ve městě Zábřeh. Pořádáme koncerty, festivaly, společenské akce, akce pro děti a pro školy. Pořádáme i širokou škálu kurzů, a to jazykové kurzy, pohybové kurzy a taneční kurzy. Přijít k nám můžete i na divadlo.

5OBEC LÍŠNICE (okres Šumperk)1 pobočka

4.3
★★★★★
★★★★★
(4)
Líšnice 39, Mohelnice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná Ověřená

Obecní úřad podává informace žadatelům, plní úkoly uložené radou nebo zastupitelstvem obce, pomáhá výborům a komisím v jejich činnosti vykonávat státní správu, zřídí na veřejně dostupném místě úřední desku a spravuje obec. Kontakt a úřední hodiny naleznete na stránkách obce.

6Obec Žítková

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Žítková 161, Starý Hrozenkov Bezdlužná Ověřená

Návštěvník Žítkové zde může najít soubor původních domů. Kromě krásné přírody s chráněnými orchidejovými loukami je tu také přírodní koupaliště. Obecní úřad pro své obyvatele pravidelně zveřejňuje nové informace na úřední desce. V obci se nachází knihovna a turistické informační centrum s…

7Město Úsov1 pobočka

3.5
★★★★★
★★★★★
(1)
nám. Míru 86, Úsov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná Ověřená

Městský úřad Úsov podává informace žadatelům, plní úkoly uložené radou nebo zastupitelstvem města, pomáhá výborům a komisím v jejich činnosti vykonávat státní správu, zřídí na veřejně dostupném místě úřední desku a spravuje město.

8NATOUR, spol. s r.o.1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(14)
Rooseveltova 6/8, Brno
Dnes už má zavřeno
Ověřená

Cestujte s naší cestovní kanceláří. V CK NATOUR se specializujeme na poskytování cestovních balíčků k letenkám. Naplánujeme pro vás eurovíkendy, pobytové zájezdy i cesty na míru. U nás si můžete nechat připravit i víkendy v ČR.

9Soukromá základní umělecká škola Blansko, spol. s r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(15)
Hybešova 240/1, Blansko
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná Ověřená

Soukromá základní umělecká škola vám nabízí široké spektrum uměleckého vzdělávání ve všech oborech základního uměleckého školství, jako je hudební obor, výtvarný obor, literárně dramatický a taneční obor. Učitelé naší školy se věnují dětem od předškolního věku až po dospělé v jednotlivých…

10Fasnerová Lenka - CENTRUM POHYBU OLOMOUC1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Smrčkova 451/10, Olomouc,Hodolany Bezdlužná Ověřená

Jsme jediné licenční centrum v Olomouci,které používá originální cvičební náčiní flexi-bar + X-co. Jsme 1. oficiální Kranking club v Olomouci.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Morava – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.