Sportovní, tělovýchovné spolky – Přerov

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Přerov.

1–10 firem z 149 nalezených Filtry

1OBEC UHŘIČICE

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Uhřičice 111, Uhřičice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Obec leží v jižní části okresu Přerov. V obci se nachází MŠ s jídelnou, sbor dobrovolných hasičů, tělovýchovná jednota Sokol, myslivecké sdružení, knihovna a kulturní zařízení. Obecní úřad informuje občany prostřednictvím úřední desky. Více informací o historii a kultuře obce včetně…

2Tener - lovecké potřeby

4.8
★★★★★
★★★★★
(4)
Domaželice 74, Domaželice Bezdlužná

Naše společnost se zabývá především dovozem loveckých, sportovních a outdoorových nožů. Specializujeme se na produkty německé firmy Linder a španělské firmy Cudeman, kde jsme výhradními dovozci těchto produktů. V našem sortimentu najdete mnoho dalších značek nožů, kožených výrobků pro myslivost,…

3SOKOLOVNA SPORT HOTEL-HRANICE1 pobočka

3.9
★★★★★
★★★★★
(45)
Tyršova 880, Hranice
Otevřeno od 15:00
Bezdlužná

Nabídka ubytování jedno, dvou, třílůžkové pokoje se společným sociálním zařízením.

4APEX Systems, spol. s r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Čechova 3216/33, Přerov
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Firma se zabývá prodejem zdravotních potřeb. Specializuje se na zdravotní pomůcky pro ženy po operaci prsu. Dále sortiment rozšířili o zboží pro budoucí maminky, pro ženy trpící cukrovkou, pro ženy s nadměrných velikostí podprsenek a mnoho dalšího.

5Horák Filip - SAPA BIKE (pobočka Přerov)2 pobočky

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Mostní 188/5, Přerov
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Společnost SAPA BIKE nabízí cyklistický sortiment. Naleznete zde všechny druhy kol, tzn. kola silniční, horská, krosová, trekkingová, dětská, městská i elektrokola. V prodeji kola značek 4EVER, FELT, MRX, SCOTT, BIANCHI, GHOST, LEADER FOX, HARRY či GALAXY. Nabízí garanční prohlídku, cykloservis a…

6DETA spol. s r.o. - DĚTSKÝ TÁBOR ČEKYNĚ spol. s r.o.1 pobočka

Husova 635/1, Přerov Bezdlužná

Dětský tábor Čekyně je rozsáhlý areál uprostřed přírody, ve kterém nalezneme jak chatky, tak bungalovy. Areál je možno využít jak k organizaci letních dětských táborů, tak i k pořádání soukromých či firemních akcí.

7RESINPA GWR s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
Komenského 42, Přerov
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Společnost RESINPA GWR s.r.o. nabízí služby v oblasti půjčení a prodeje elektrokol, elektrických skútrů, cyklistického termoprádla a doplňků. Pro zakoupené zboží firma nabízí záruční i pozáruční servis.

8tenis přerov

4.3
★★★★★
★★★★★
(29)
U Tenisu, přerov Bezdlužná

Sdružení (svaz, spolek, společnost, klub aj.).

9Středisko volného času ATLAS a BIOS, Přerov1 pobočka

4.4
★★★★★
★★★★★
(10)
Žižkova 2621/12, Přerov
Otevřeno do 15:00
Bezdlužná

Našim hlavním cílem je nabídnout dětem, mládeži i dospělým to, co každý vyžaduje pro svůj pocit spokojenosti. A to je změna prostředí a možnost setkávání s přáteli, kteří mají stejné zájmy.

10Keramická mateřská školka - Máchova 14, Přerov

Máchova 2388/14, Přerov
Otevřeno do 16:00
Bezdlužná

Mateřská škola se nachází v klidné části města Přerova v blízkosti městského parku Michalov. Základem pro dnešní výtvarné zaměření byly nejen úžasné tvořivé schopnosti a skvělé výtvarné cítění učitelek, ale především fakt, že výtvarnými prostředky se mohou děti vyjádřit ještě dříve, než se plně…


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Přerov


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Přerov – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.