Sportovní, tělovýchovné spolky – Zlínský kraj

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Zlínský kraj.

1–10 firem z 565 nalezených Filtry

1Obec Žítková

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Žítková 161, Starý Hrozenkov Bezdlužná Ověřená

Návštěvník Žítkové zde může najít soubor původních domů. Kromě krásné přírody s chráněnými orchidejovými loukami je tu také přírodní koupaliště. Obecní úřad pro své obyvatele pravidelně zveřejňuje nové informace na úřední desce. V obci se nachází knihovna a turistické informační centrum s…

2TJ Jiskra Otrokovice1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.

3MONT-KOVO, spol. s r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(47)
Břest 81, Břest Bezdlužná

MONT-KOVO se zaměřuje na výrobu a dodávku montovaných hal a ocelových konstrukcí již od roku 1995.

4ALUCOMPOSITE PANELS spol. s r.o.

Specializujeme se na kompozitní desky ACP známé také pod názvem BOND a hliníkové voštinové panely HEXALU, vhodné pro opláštění vstupních portálů, vestibulů, átrií, fasád průmyslových objektů a bytových domů, Sportovních hal, letišť, hotelů, center, protihlukových stěn, podlah, stropů, čistých…

5Oblastní spolek ČČK Kroměříž

4.9
★★★★★
★★★★★
(8)
Koperníkova 2646, Kroměříž Bezdlužná

Provozovatelé dětského dopravního hřiště. Pořádáme dny otevřených dveří. Zajišťujeme dopravní výchovu pro žáky čtvrtých tříd základních škol pro Kroměřížsko. V měsících duben až říjen je možnost využití dopravního hřiště veřejností. Pořádá letní Příměstské tábory pro děti zaměřené na výuku první…

6FRAJT s.r.o.1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(24)
Chropyňská 2848/26, Kroměříž
Otevřeno do 15:30
Bezdlužná

Společnost Frajt představuje na českém trhu stabilní a prosperující firmu, která se od počátku vzniku specializuje na nadstandardní interiérové vybavení. Za celou dobu svého působení staví a rozšiřuje program pro vybavování center volného času, aquaparků, bazénů a balneo provozů, rehabilitačních…

7Felcman Radek, Ing.-taneční klub Fortuna Zlín

4.9
★★★★★
★★★★★
(33)
Bartošova 4393, Zlín
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Pořádání tanečních kurzů. Dále organizování tanečních vystoupení. Mimo jiné i nabídka pronájmu tanečního sálu.

8HK Kroměříž o.s.

Hokejový klub pro děti, mládež i dospělé. Cílem klubu je výchova mladých hokejistů nejen po stránce sportovní, ale i po stránce osobnostní. Klub spolupracuje se Základní školou Oskol na sportovních třídách s rozšířenou výukou tělesné výchovy. Pořádáme veřejné bruslení.

9Obec Kurovice

4.7
★★★★★
★★★★★
(2)
Kurovice 68, Kurovice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Obecní úřad, poskytujeme služby Czech POINTu. Obec má dvě významné dominanty, a to kostel sv. Kunhuty a zámek - bývalou kurovickou tvrz. Obslužnou páteř obce tvoří dvě silnice III. třídy, které se v jižní části obce kříží.

10Obec Jankovice u Kroměříže

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
U Průhonu 22, Jankovice
Otevřeno do 18:30
Bezdlužná

Obecní úřad podává informace žadatelům, plní úkoly uložené radou nebo zastupitelstvem obce, pomáhá výborům a komisím v jejich činnosti vykonávat státní správu, zřídí na veřejně dostupném místě úřední desku a spravuje obec.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Zlínský kraj – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.