Sportovní, tělovýchovné spolky – Olomouc

Sportovní a tělovýchovné spolky podporují zdraví, sociální soudržnost a vytváření příležitostí pro všechny, kteří se chtějí angažovat v jakémkoliv sportu a fyzické aktivitě. Přehled sportovních a tělovýchovných spolků v lokalitě Olomouc.

1–10 firem z 281 nalezených Filtry

1Obec Kožušany-Tážaly1 pobočka

Tážaly 1, Kožušany-Tážaly
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná Ověřená

Obec Kožušany-Tážaly je malebná obec v Olomouckém kraji. Chod obce zabezpečuje obecní úřad, který spravuje úřední desku a poskytuje služby Czech POINT. V naší obci se nachází základní škola, pošta, prodejna potravin a sportovní areál. Navštivte náš web a podívejte se do fotogalerie, jak to…

2Fasnerová Lenka - CENTRUM POHYBU OLOMOUC1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Smrčkova 451/10, Olomouc,Hodolany Bezdlužná Ověřená

Jsme jediné licenční centrum v Olomouci,které používá originální cvičební náčiní flexi-bar + X-co. Jsme 1. oficiální Kranking club v Olomouci.

3Mateřská škola Olomouc, Rooseveltova1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Rooseveltova 109/101, Olomouc
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Mateřská škola Rooseveltova je MŠ rodinného typu, je dvoutřídní s celodenním provozem. Školka má pěknou velkou zahradu vybavenou průlezkami a pískovišti. Ihned u školky je lesopark, který využíváme při sportovních činnostech, pro hry dětí a při ekologické výchově během celého roku, ale také ke…

4Fasnerová Lenka - CENTRUM POHYBU OLOMOUC (pobočka Olomouc)1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Holická 49a, Olomouc Bezdlužná

Jsme jediné licenční centrum v Olomouci, které používá originální cvičební náčiní flexi-bar + X-co. Jsme 1. oficiální Kranking club v Olomouci.

5NEOL - STAV, s.r.o.

Provoz stavební společnosti se specializací na komplexní dodávky železobetonových monolitických konstrukcí. Zajišťujeme tvorbu dokumentace pro provedení stavby a pomocné tesařské práce.

7Oldřich Tuška - kovovýroba ATRAKTA

5.0
★★★★★
★★★★★
(6)
Čelakovského 1/7, Olomouc Bezdlužná

Firma ATRAKTA byla založena 20.8.1985. Nejprve se zabývala výrobou a opravou kolotočů. Pro své zkušenosti a kvalitu dále spolupracuje s význačnými firmami v potravinářském a strojírenském průmyslu jako je MOPOS a.s, strojírny Číhal s.r.o , TEVCO s.r.o, Hydrosystem a.s, DAE a dalšÍ.

8Tělocvičná jednota Sokol Šumvald

Pořádáme sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií.

9Leo Friedl - U-KLUB

4.3
★★★★★
★★★★★
(81)
Šmeralova 1122/12, Olomouc
Otevřeno od 18:00

Je jediným hudebním klubem v Olomouci s pestrou žánrovou dramaturgickou skladbou. U-klub je od roku 1983 nepřetržitě hudebním klubem, kde pravidelně vystupují špičky všech hudebních žánrů české scény. Je také významným centrem společenského života města Olomouce. Probíhají zde koncerty, party,…

10HELIA TRADE, spol. s r.o. (pobočka Olomouc)4 pobočky

3.3
★★★★★
★★★★★
(2)
I. P. Pavlova 738…, Olomouc

Prodej lyžařských bot a lyží NORDICA, oblečení KJUS, CRAFT, helem UVEX, GIRO, brýlí Carera. Nabízíme zn. ELAN, FISCHER, SALOMON, BLIZZARD, snowboardy BURTON, NITRO. Zajišťujeme servis a půjčovnu sportovního vybavení.


Sportovní, tělovýchovné spolky – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Olomouc


Sportovní, tělovýchovné spolky v lokalitě Olomouc – detailní popis

Sportovní a tělovýchovné spolky hrají důležitou roli ve společnosti tím, že podporují zdraví a vytvářejí společenství prostřednictvím sportu a fyzické aktivity. Tyto spolky poskytují lidem různých věkových skupin a zájmových oblastí příležitost zapojit se do sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, rozvíjet dovednosti a navázat nové přátelství.

Zaměřují se na organizaci různých sportovních aktivit a tělovýchovných programů pro své členy. Mnoho z těchto spolků je založeno na dobrovolné práci členů, kteří se angažují ve vedení a organizaci sportovních aktivit. Tímto způsobem spolky nejen rozvíjejí sportovní a tělovýchovné dovednosti svých členů, ale také poskytují příležitosti pro vedení a správu organizace.

Jednou z největších výhod sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost zapojit lidi z různých vrstev společnosti a podporovat inkluzi a rovnost. Spolky nabízejí různorodou škálu sportovních aktivit, které mohou být přístupné pro lidi různého věku, pohlaví, schopností a zájmů. Bez ohledu na to, zda se jedná o děti, mládež nebo dospělé. Tímto způsobem tělovýchovné spolky umožňují lidem různých skupin spojit se při sdílení společného zájmu a rozvíjet se nejen fyzicky, ale také sociálně.

Dalším důležitým aspektem sportovních a tělovýchovných spolků je jejich schopnost budovat společenství. Sportovní aktivity a týmové hry podporují vytváření přátelství, vzájemnou podporu a kolektivního ducha. Členové spolků se pravidelně setkávají na trénincích, zápasech a společenských akcích, což vede k vytváření silných vazeb a posiluje pocit sounáležitosti.

Spolky také často pořádají společenské akce a benefiční akce, které přispívají k budování lokálních komunit a podpoře charitativních iniciativ.