Sportovní haly – Brno - venkov

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Brno - venkov.

1–10 firem z 20 nalezených Filtry

1ZEMAKO, s.r.o.

4.4
★★★★★
★★★★★
(22)
Bohunická cesta 501…, Moravany

ZEMAKO, s.r.o., která se v oboru stavební činnosti profiluje od počátku svého založení především jako specialista na inženýrské a dopravní stavby.Inženýrské sítě, dopravní stavby. Stavby bazénů. Úpravy kolem rodinných domů a hřišť.

2BORGA s.r.o.3 pobočky

4.7
★★★★★
★★★★★
(30)
Popůvky u Brna 203, Troubsko

Společnost Borga je synonymem pro jednoduchost. S námi si můžete snadno vybrat, zakoupit a postavit ocelovou halu. Bezproblémový a flexibilní proces vede k dosažení a naplnění vašich představ. Vlastní realizace by měla být praktická, bezproblémová s dlouhou životností. Dodáme vám tak halu na klíč a…

3LUXART, s.r.o.1 pobočka

4.7
★★★★★
★★★★★
(13)
Blučina 627, Blučina

Importér světelné techniky a také dodavatel světelných zdrojů - žárovky a halogenové žárovky a speciální žárovky i zářivky a sodíkové výbojky a rtuťové výbojky a také dodáváme svítidla pro veřejné osvětlení a sportoviště i také průmyslové aplikace a komerční prostory. Sofistikované, energeticky…

4Město Modřice2 pobočky

První písemná zmínka o Modřicích je zaznamenána roku 1141. V té době stával na území dnešního města hrad, který patřil olomouckým biskupům. Modřice byly vyhlášenou zemědělskou oblastí, v které se dařilo především pěstování cibule a zelí. Ve městě žije 4800 obyvatel a nachází se v nadmořské výšce…

5Orel jednota Telnice

4.2
★★★★★
★★★★★
(1)
Masarykovo náměstí 7, Telnice Bezdlužná

Provozujeme křesťanskou organizaci zabývající se výchovou mladých lidí i dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit - klub kuželkářů, florbalistů a tanečníků.

6Orel jednota Ořechov2 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(75)
Sokolská 116/2, Ořechov Bezdlužná

Provozujeme křesťanskou organizaci zabývající se výchovou mladých lidí i dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit-volejbal, basketbal, badminton, florbal, tenis a fotbal.

7Novotná Renata, Ing. - penzion

4.3
★★★★★
★★★★★
(200)
U Hřiště 737, Modřice
Otevřeno do 23:00
Bezdlužná

Nabízíme služby ubytování v penzionu.

8Penzion Lion Modřice

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Havlíčkova 1016, Modřice Bezdlužná

Provozujeme penzion s restaurací. Poskytujeme ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích s vlastním balkonem a koupelnou. Ve dvoulůžkových pokojích je možnost přistýlky. K dispozici je uzavřené parkoviště a hotelová taxislužba. V restauraci Balaboosta nabízíme klasickou českou kuchyni a…

9Tenisový oddíl Nosislav

Za Mostem, Nosislav Bezdlužná

Tenisový oddíl Nosislav, se sídlem Za Mostem, 691 64, Nosislav, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 7427, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1999. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis…

10Jakub Škrabal

4.0
★★★★★
★★★★★
(42)
Školní 447, Žabčice
Otevřeno od 15:00
Bezdlužná

Jakub Škrabal, se sídlem Školní 447, 664 63, Žabčice, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2005. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Více…


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Brno - venkov


Sportovní haly v lokalitě Brno - venkov – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.