Sportovní haly – Olomoucký kraj

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Olomoucký kraj.

1–10 firem z 66 nalezených Filtry

1Základní škola Milady Petřkové, Velký Týnec1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Příčná 326, Velký Týnec Bezdlužná

Provozujeme základní školu pro 450 žáků se školní jídelnou, školní družinou, se vzdělávacími programy a zájmovými kroužky pro děti.

2RAVANNI, s.r.o. (pobočka Prostějov)1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Lidická 1715/8, Prostějov Bezdlužná

Výroba dámského, pánského a dětského oblečení. Nabízíme halenky, tuniky, společenské šaty, trička, mikiny, tepláky, legíny a pyžama. Velikostní sortiment se pohybuje od velikosti 98 až po 170. Dámské a pánské oblečení se pohybuje i ve velkostech S – XXXL.

3Obecní úřad Velký Týnec3 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Zámecká 35, Velký Týnec
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

První písemná zpráva pochází z roku 1207. Obec se nachází v nadmořské výšce 224 metrů. Na území žije kolem 2555 obyvatel. Poskytování služeb Czech POINTu. Disponujeme základní i mateřskou školou, sportovní halou a obecní policií.

4Josef a Lukáš Venský - Vemax

Nabízíme budování sportovišť a hřišť s umělým povrchem, vybavení tělocvičen a hal nářadím a povrchy, budování dětských hřišť z plastu a akátu. Dodáváme skluzavky, pryžovou gumu ( na dětská hřiště), gumové obrubníky, kanály a různé pryžové desky. Instalujeme a dodáváme sítě různého charakteru.…

5Domovní správa Prostějov, s.r.o.1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Pernštýnské nám.…, Prostějov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Správa nemovitostí v majetku města, a to převážně bytových a nebytových prostor včetně technické správy. Mimo jiné vyrábění a distribuce tepla z blokových a bytových kotelen. Provoz městské tržnice.

6Masarykova základní škola a mateřská škola Velká Bystřice2 pobočky

5.0
★★★★★
★★★★★
(15)
8. května 67, Velká Bystřice Bezdlužná

Masarykova ZŠ je úplná škola s devíti postupnými ročníky. Školu navštěvují jak děti z Velké Bystřice, tak z okolních obcí (Bukovan. Mrskles, Kovákova, Přáslavic, Svésedlic, Mariánského Údolí, Hluboček a Bystrovan). Škola se v současnosti skládá z pěti navzájem propojených budov. Máme zde dvě…

7TK NATALI, s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(48)
Podskalí 553, Mostkovice
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Provozování 5 venkovních kurtů s antukovým povrchem a pevné kryté haly se 3 kurty s kobercovým hracím povrchem pro tenis a badmintonové hřiště. Nabízíme i pronájem tenisových kurtů nebo celého areálu pro pořádání sportovních akcí. Mimo jiné i možnost zapůjčení tenisových a badmintonových raket i…

8Lébr Josef, Ing. - Slovanský dům

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Hynaisova 554/11, Olomouc Bezdlužná

Pronájem nebytových prostor, provoz loutkového divadla, pronájem tenisových kurtů v hale, společenský sál, malé klubovny.

9SOKOLOVNA SPORT HOTEL-HRANICE1 pobočka

3.9
★★★★★
★★★★★
(45)
Tyršova 880, Hranice
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Nabídka ubytování jedno, dvou, třílůžkové pokoje se společným sociálním zařízením.

10Sportcentrum - dům dětí a mládeže Prostějov, příspěvková organizace2 pobočky

3.8
★★★★★
★★★★★
(10)
Olympijská 4, Prostějov Bezdlužná

Provádí svou činnost částečně v objektu sportovní haly a jejího příslušenství. Významná část činnosti je realizována v zařízeních jiných organizací ve městě - Sportcentrum – DDM- pracoviště Vápenice 9, Dětské dopravní centrum Sportcentra – DDM a kondiční místnost. Sportcentrum jako největší…


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Sportovní haly v lokalitě Olomoucký kraj – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.