Sportovní haly – Hodonín

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Hodonín.

1–9 firem z 9 nalezených Filtry

1AUTOPLACHTY SPEKTRUM s.r.o.

Jsme českým výrobcem autoplachet, veletržních stanů, párty stanů, cirkusových stanů, hal, transparentů, billboardů a reklamních potisků s dlouholetou zkušeností na tuzemském i zahraničním trhu. Samozřejmostí je okamžitý servis v případě roztržení autoplachet, výměna poškozených celních lanek nebo…

2ODEX spol. s r.o.

3.9
★★★★★
★★★★★
(16)
náměstí Míru 199, Vracov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Jsme česká výrobní společnost s více než dvacetiletou tradicí v konfekčním zpracování úpletů. Kvalita, funkčnost a precizní zpracování je pro naše výrobky samozřejmostí. V nabízeném sortimentu naleznete velikosti od 36 až vel. 72. Dokážeme šít i pod značkami našich významných zákazníků, jako např.…

3Imrich Hanispák- ELEKTROMONTÁŽE HODONÍN

5.0
★★★★★
★★★★★
(12)
Měšťanská 1124/144, Hodonín

Dodávka, montáž a servis klimatizačních zařízení, zabezpečovacích zařízení, kompletní dodávky elektroinstalací. Zabýváme se poskytováním služeb v oblasti elektroinstalací, zabezpečovacích a přístupových systémů a revizemi elektrických zařízení.

4Střední škola průmyslová a umělecká Hodonín, příspěvková organizace

4.5
★★★★★
★★★★★
(13)
Brandlova 2222/32, Hodonín Bezdlužná

Poskytujeme žákům střední vzdělání s maturitní zkouškou, připravujeme je pro výkon povolání a činností v národním hospodářství, správě, kultuře, umění a ostatních oblastech života, připravujeme žáky i pro studium na vysokých školách.

5Tělocvičná jednota Sokol Hodonín

4.4
★★★★★
★★★★★
(39)
Velkomoravská 2202/2, Hodonín
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Tělocvičná jednota Sokol Hodonín se v rámci svých oddílů soustřeďuje zejména na přiblížení sportu a aktivního života lidem všech věkových kategorií. Tento základní princip se snažíme naplňovat prostřednictvím úzké spolupráce s dlouholetými členy a také prostřednictvím komunikace mezi Sokoly zejména…

6Tenis centrum Pintera Kyjov

Provoz tenisového areálu, kurzy tenisu, pořádání turnajů.

7TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní hala (pobočka Hodonín)3 pobočky

4.7
★★★★★
★★★★★
(69)
Lipová alej 4110/23, Hodonín Bezdlužná

Provoz multifunkční sportovní haly s kapacitou 500 diváků. Posilovna, sauna, masáže, sál stolního tenisu, sál aerobiku. Možnost pronájmu na sportovní a kulturní akce. Provoz restaurace.

8Sportcentrum Želva

4.4
★★★★★
★★★★★
(412)
Hodonínská 1680, Dubňany Bezdlužná

Nabízíme víceúčelové sportovní haly pro kolektivní i párové sporty. Součástí centra je čtyřdráhová kuželna se schválenými mezinárodními parametry. V objektu je restaurace, bar, posilovna a komplex rehabilitačních služeb a sauna.


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Hodonín


Sportovní haly v lokalitě Hodonín – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.