Sportovní haly – Prostějov

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Prostějov.

1–10 firem z 13 nalezených Filtry

1RAVANNI, s.r.o. (pobočka Prostějov)1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Lidická 1715/8, Prostějov Bezdlužná

Výroba dámského, pánského a dětského oblečení. Nabízíme halenky, tuniky, společenské šaty, trička, mikiny, tepláky, legíny a pyžama. Velikostní sortiment se pohybuje od velikosti 98 až po 170. Dámské a pánské oblečení se pohybuje i ve velkostech S – XXXL.

2Domovní správa Prostějov, s.r.o.1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Pernštýnské nám.…, Prostějov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Správa nemovitostí v majetku města, a to převážně bytových a nebytových prostor včetně technické správy. Mimo jiné vyrábění a distribuce tepla z blokových a bytových kotelen. Provoz městské tržnice.

3TK NATALI, s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(48)
Podskalí 553, Mostkovice
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Provozování 5 venkovních kurtů s antukovým povrchem a pevné kryté haly se 3 kurty s kobercovým hracím povrchem pro tenis a badmintonové hřiště. Nabízíme i pronájem tenisových kurtů nebo celého areálu pro pořádání sportovních akcí. Mimo jiné i možnost zapůjčení tenisových a badmintonových raket i…

4Sportcentrum - dům dětí a mládeže Prostějov, příspěvková organizace2 pobočky

3.8
★★★★★
★★★★★
(10)
Olympijská 4, Prostějov Bezdlužná

Provádí svou činnost částečně v objektu sportovní haly a jejího příslušenství. Významná část činnosti je realizována v zařízeních jiných organizací ve městě - Sportcentrum – DDM- pracoviště Vápenice 9, Dětské dopravní centrum Sportcentra – DDM a kondiční místnost. Sportcentrum jako největší…

5Cetkovský Petr - TENIS SERVIS1 pobočka

Firma TENIS SERVIS byla založena v roce 1999, jako servis zajišťující potřeby tenistů rozmáhajícího se klubu TK Prostějov. V začátcích podnikání jsem uplatňoval rozsáhlé zkušenosti z trenérské a servismanské činnosti pro svou dceru českou reprezentantku (Petra Cetkovská, top WTA #25) a také…

6DRAPS s.r.o. (pobočka Prostějov, Čechovice)10 poboček

4.7
★★★★★
★★★★★
(12)
Plumlovská 456, Prostějov, Čechovice

Výroba a velkoobchodní i maloobchodní prodej sportovního oblečení, oděvů pro volný čas, dámské, pánské i dětské oblečení, tílka, bolerka, šaty, sukně, bundy, vesty, kalhoty, kraťasy, halenky, trička a zimní oblečení.

7HOTEL TENNIS CLUB s.r.o.1 pobočka

Za Kosteleckou 4161, Prostějov
Otevřeno do 23:00
Bezdlužná

Provoz sportovního centra. Dále k dispozici je bazén, solárium, sauna, bowlingové dráhy, wallyball na squashovém kurtu a tenisová hala. Poskytujeme možnost využití squashových kurtů. Možnost i zařízení klubového členství.

8Běhal Dušan

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Za Kosteleckou 4161…, Prostějov Bezdlužná

Provoz a pronájem tenisového areálu s šesti antukovými kurty, oboustranou odrazovou stěnou, zázemím se sprchou, WC a občerstvením. Dále i nabídka individuální výuky, pořádání rodinných oslav a společenských akcí.

9Obec Stražisko - koupaliště3 pobočky

Růžov 124, Stražisko
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Provozujeme koupaliště s restaurací. Dále k dipozici je také dětské hřiště, skluzavka a tenisový kurt.

10Tenis klub U Chmelů

4.4
★★★★★
★★★★★
(86)
Kostelecká 309, Prostějov
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

V našem areálu jsme pro Vás vybudovali 4 antukové tenisové dvorce, které slouží nejen našim hostům, ale i veřejnosti. Dále k dispozici je trenér a letní dětská tenisová škola. Tenisové dvorce si můžete zamluvit také na pořádání firemních turnajů.


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Prostějov


Sportovní haly v lokalitě Prostějov – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.