Sportovní haly – Uherské Hradiště

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Uherské Hradiště.

1–10 firem z 32 nalezených Filtry

1UH IPON, s.r.o.

Zabýváme se projekční a inženýrskou činností ve stavebnictví. Specializujeme se na projekty staveb pozemních, dopravních a vodohospodářských, zpracování průkazů energetické náročnosti budov PENB a odhady nemovitostí.

2TJ Jiskra Otrokovice (Uherské Hradiště)1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.

3Město Hluk7 poboček

Město Hluk leží asi 12 km jihovýchodně od Uherského Hradiště. Název města Hluk vznikl v dávných dobách, kdy lidé při blížícím se nebezpečí na kopcích kolem města zapalovali ohně a hlasitě křičeli, aby tím hlukem varovali lidi ve městě. Vždy jednou za tři roky, na přelomu června a července, se v…

4MADIS s.r.o. - Relaxační centrum MADIS1 pobočka

Relaxační a wellness centrum. Nejenom pro veřejnost, ale i firmy nebo organizace mohou využívat zařízení celého areálu jako uzavřená společnost na firemní sportovní hry, prezentace, obchodní jednání. Vždy jste vítáni a obslouženi profesionálními pracovníky.

5Sportoviště města Uherské Hradiště, Stonky3 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(26)
Stonky 860, Uherské Hradiště

Provoz víceúčelového sportoviště. Nabízíme atletický areál, fotbalové tréninkové hřiště, volejbalové, beachvolejbalové a tenisové kurty, basketbalové hřiště a skatepark. Centrum sportovních nadějí. Dále městský fotbalový a hokejový stadion i bruslení veřejnosti.

6Půlkrábek Michal - Lanové centrum2 pobočky

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
Smraďavka 663, Buchlovice
Dnes už má zavřeno

Provoz lanového centra. Vstup na lanové centrum je od 125 cm. Aktivity v lanovém centru jsou možné pouze s instruktorem.

7Půlkrábek Michal - Penzion Na Přehradě2 pobočky

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
Smraďavka 663, Buchlovice

Poskytujeme ubytování. K dispozici je WiFi připojení, sauna i tenisové kurty. Nabízíme také ubytování školám. Penzion se nachází v klidné okrajové části Buchlovic.

8OBEC VELETINY1 pobočka

Veletiny 218, Veletiny
Otevřeno do 15:00
Bezdlužná

Na území obce žije v současnosti přibližne 570 obyvatel. Obecní úřad pravidelně zveřejňuje nejnovější informace pro obyvatele na úřední desce. V obci se nachází knihovna, mateřská škola a řada historických památek. Okolí je přizpůsobeno pro turistiku a součástí je i cyklostezka. Poskytování…

9HOTEL SAVARY s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(39)
Hoštáky 85, Nivnice
Otevřeno do 21:30
Bezdlužná

Rodinný hotelu Savary je usazen na okraji vesnice Nivnice, v klidné přírodě s množstvím se nabízejících procházek, cyklostezek. Hotel je přímo propojen s Nivnickou riviérou, kde se nachází velký venkovní bazén a 4 tenisové kurty. Hotelová restaurace nabízí tradiční krajová jídla i mezinárodní…

10Tělocvičná jednota Sokol Vlčnov

Vlčnov 170, Vlčnov Bezdlužná

Zajištění sportovních činností a akcí pro cvičence všech věkových kategorií.


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Sportovní haly v lokalitě Uherské Hradiště – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.