Sportovní haly – Kroměříž

Hledáte ideální řešení pro zastřešení vašeho sportoviště či tělocvičny? Chcete nabídnout svým sportovcům i divákům komfortní a atraktivní prostředí po celý rok? Pak jsou pro vás montované sportovní haly ideální volbou. Sportovní haly v lokalitě Kroměříž.

1–10 firem z 20 nalezených Filtry

1MONT-KOVO, spol. s r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(47)
Břest 81, Břest Bezdlužná

MONT-KOVO se zaměřuje na výrobu a dodávku montovaných hal a ocelových konstrukcí již od roku 1995.

2Ing. Žůrek Václav

4.7
★★★★★
★★★★★
(14)
Riegrovo náměstí…, Kroměříž Bezdlužná

Realitní kancelář se zaměřením na český i zahraniční trh, prodej, koupě a pronájem všech typů nemovitostí, včetně hypoték a úvěrů, jednání na úřadech, asistence při předání nemovitosti. Zpracování odborných studií a posudků. Poskytování poradenství při řešení exekucí, dluhů a dražeb.

3Sportovní zařízení města Kroměříže3 pobočky

4.0
★★★★★
★★★★★
(41)
Obvodová 3965, Kroměříž Bezdlužná

Sportovní zařízení města Kroměříže provozuje bazén o délce 25 m a malý bazén, který slouží pro výuku plavání a plavání dětí s rodiči. Nabízí i solárium, masáže, saunu, fitcentrum a řadu dalších aktivit. Dále provozuje zimní stadion, fotbalový stadion a tenisové kurty. Možnost pronájmu …

4Sportovní hala Slavia - Sportovní zařízení města Kroměříže3 pobočky

4.0
★★★★★
★★★★★
(41)
Obvodová 3474/11, Kroměříž Bezdlužná

Velká tělocvična vhodná pro míčové hry, s hledištěm pro 200 osob. V objektu je judo sál, karate sál, herna stolního tenisu a klubovna šachu.

5Základní škola, Koryčany, okres Kroměříž2 pobočky

Základní škola pro 360 žáků s družinou a jídelnou. V této budově se nachází ředitelství školy a 2. stupeň. K dispozici je sportovní hala.

6TRADE DHB s.r.o.

Montáž, demontáž, výroba a servis všech typů hal a ocelových konstrukcí včetně opláštění. Haly sloužící jako výrobní objekty, sklady, sportovní haly, hangáry, garáže, atd. Haly nevyžadují náročných terénních úprav. Výhodou je malá obtížnost přemísťování, montáže a nenáročná údržba.

7Obecní úřad Kostelany

4.6
★★★★★
★★★★★
(2)
Kostelany 48, Kroměříž
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Obecní úřad podává informace žadatelům, plní úkoly uložené radou nebo zastupitelstvem obce, pomáhá výborům a komisím v jejich činnosti vykonávat státní správu, zřídí na veřejně dostupném místě úřední desku a spravuje obec.

8Středisko volného času TYMY

4.2
★★★★★
★★★★★
(53)
Sokolská 70, Holešov
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Středisko volného času p.o. Holešov nabízí volnočasové aktivity a akce pro děti a dospělé. Dále se zaměřujeme na kroužky pro děti a dospělé, dětské dny, keramické tvoření, fotbalové turnaje, narozeninové oslavy, karnevaly, besídky, pobytové akce pro děti a rodiče, příměstské a pobytové

9HMS - REAL s.r.o.

Firma se věnuje stavebním pracem všeho druhu (komplexní stavební práce, demolice, komunikace, pozemní stavitelství, rekonstrukce, přístavby, sádrokartony, podhledy...) Je držitelem certifikátu na zateplovací systémy a protipožární systémy.

10KOVOTRADE DHB s. r. o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Skopalíkova 2354/47A, Kroměříž Bezdlužná

Zabýváme se především dodávkou a montážemi ocelových hal a ocelových konstrukcí (tenisové haly, hangáry, jízdárny, skladiště). Mezi naše konstrukce patří obloukové haly a rámové haly se sedlovou střechou.


Sportovní haly – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Kroměříž


Sportovní haly v lokalitě Kroměříž – detailní popis

Sportovní haly jsou moderní a stále populárnější formou zastřešení sportovišť a tělocvičen. Díky své flexibilitě, atraktivitě a ekonomičnosti nabízejí mnoho výhod nejen pro sportovce, ale i pro diváky. 

Mohou mít různé typy konstrukce – rámové nebo obloukové. Podle velikosti a využití lze volit z různých materiálů a designů. Sportovní haly často slouží jako multifunkční prostory pro různé sporty, jako jsou tenis, fotbal, volejbal, basketbal, házená, badminton nebo parkur. Mohou také zastřešovat bazény, stadiony nebo víceúčelová hřiště.

Sportovní haly mají několik výhod oproti klasickým pevným nebo nafukovacím halám. Mezi jejich hlavní výhody patří odolnost proti povětrnostním vlivům a dlouhá životnost. Dále vynikají nízkými náklady na pořízení, provoz a údržbu. 

Sportovní haly nabízejí komfortní prostředí pro sport i zábavu po celý rok. V létě lze halu provozovat s otevřeným bočním pláštěm a tedy s výhledem ven. V zimě lze halu vytápět jen při obsazenosti sportovišť a ušetřit tak za energie.

Sportovní haly jsou ideálním místem nejen pro provozování různých sportů, ale i různých sportovních akcí, turnajů, soutěží nebo exhibic. Dále také společenských a kulturních akcí, jako jsou koncerty, výstavy, veletrhy atd.