Tiskárny a tisk - Jihomoravský kraj

bika - velkoobchod papírem, spol. s r.o. (pobočka Brno-Zábrdovice)

Brno-Komárov, Škrobárenská 507/12 kontakt +420 549 413 212, (2 pobočky)

Společnost bika – velkoobchod papírem, spol. s r. o. se zabývá velkoobchodním prodejem papíru a kancelářských potřeb. Aktuálně zaměstnává více než 50 zaměstnanců, z toho více než 50% osob se zdravotním postižením (OZP). Začátkem roku 2009 společnost získala statut chráněné dílny a je poskytovatelem přímého náhradního plnění.

web www.bika.cz

Indrák Martin - ELEKTRO

Hranice, Komenského 287 , (2 pobočky)

Naší hlavní činností je prodej, montáž a servis satelitní (SAT) a anténní techniky (TV). Montáž plochých TV a propojení AV zařízení. Naše společnosti poskytuje profesionální služby v oblasti řešení vašeho televizního a satelitního příjmu.

web www.elektroindrak.cz

Tiskárna Šiki Kyjov

Kyjov, Havlíčkova 182/33a kontakt +420 518 614 143, (2 pobočky)

Podle požadavků klienta jsme schopni ofsetovým tiskem vytisknout letáky, prospekty, časopisy, katalogy a knihy, tiskopisy a jiné merkantilie. Tiskneme na strojích ve velikosti až do formátu B2 - 70x50 cm (CMYK i Pantone). Nejvyšší kvalitu tisku jsme schopni docílit především pořizování nejmodernějších technologií, čímž jsme schopni docílit přesné a stálé barevnosti tiskovin při různých podmínkách. Díky moderním technologiím jsme schopni zajistit nejvyšší kvalitu tisku při zachování nízké ceny.

web www.tiskarnakyjov.cz

Copy Servis Japos s.r.o.

Brno, Solniční 12 kontakt +420 545 102 529, (1 pobočka)

Jsme provozovatelem kopírovacích středisek v Brně a zabýváme se i prodejem spotřebního materiálu.Nabídka kopírovacích služeb. Prodej kopírek..Provádíme svoz i rozvoz vašich zakázek. Jako náš zákazník jste pro nás partnerem, kterému se snažíme maximálně vyjít vstříc. Víte co chcete a náš odborný personál je připraven splnit každý Váš požadavek. Očekáváte kvalitu a tu také dostanete.

web www.copy-servis.cz

Lenka Šopíková s.r.o. - kancelářská technika

Uherské Hradiště, Svatojiřské nábřeží 457 kontakt +420 572 553 469, (2 pobočky)

Zaobíráme se prodejem a servisem kancelářské techniky. A to tiskárny, kopírovací stroje, faxy, laminátory, řezačky, vazače, registrační pokladny, telefony. Dále v naší nabídce naleznete prodej spotřebního materiálu, kopírování, maloformátový a velkoformátový tisk, renovace toneru do laserových tiskáren.

web www.sopikuh.cz

Vladimíra Martinková-Tiskárna

Hodonín, Brněnská 7 kontakt +420 606 652 635

Nabízíme široké spektrum profesionálních služeb v oblasti tisku. Realizujeme jak barevný, tak i černobílý tisk, a to ve všech možných formátech.Jsme schopni vyhotovit letáky, plakáty, pohledy, potisk reklamních předmětů, katalogy, vizitky a řadu dalších. Poskytujeme nejen kvalitní, ale i rychlé služby. Na českém trhu působíme již od roku 2002. Naše dlouholetá zkušenost odráží vysokou spolehlivost a kvalitu.

web www.tiskarna-hodonin.cz

PERLA, netkaný textil, a.s.

Zábřeh, 28. října 8 kontakt +420 583 462 110

Výroba netkaného textilu ze 100 % VS střiže a směsi VS / PES chemickým pojením. Materiál použitý při výrobě je přírodního charakteru. Svými vlastnostmi ( omak,vysoká nasákavost, splývavost…) nahrazuje Pervin klasickou ba tkaninu a lze jej ekologicky spalovat či kompostovat v závislosti na míře znečištění.

web www.pervin.cz

Chamber s.r.o.

Blansko, Svitavská 872/23 kontakt +420 516 410 432, (2 pobočky)

Chamber s.r.o. - Internetový prodej vybavení pro školy a školská zařízení, školní nábytek, školní pomůcky, školní tiskoviny, učebnice, výtvarné potřeby, hračky, hry, tiskárny.

web www.chamber.cz

POINT CZ, s.r.o.

Brno-Zábrdovice, Milady Horákové 890/20 kontakt +420 541 427 511, (2 pobočky)

Nabízíme komplexní služby v oblasti konvenčního ofsetového tisku ve formátu B1 i B2, digitálního ofsetového tisku ve formátu A3+ a následného knihařského zpracování. Tiskneme brožury, katalogy, kalendáře, bloky, letáky, vizitky, slohy, krabičky atp.

web www.pointcz.cz

CopyToner s.r.o.

Brno-město, Pekařská 402/10 kontakt +420 543 235 535

Kopírovací služby, velkoformátové barevné kopírování a tisk, skenování, laminování. Prodej a servis kancelářské techniky všech značek (Konica - Minolta, HP, Sharp, Develop, Canon). Renovace a prodej tonerů, inkousty. Opravujeme kopírky i tiskárny.

web www.copytoner.cz

BRKO, s.r.o.

Brno-Slatina, Tuřanka 221/17 kontakt +420 545 216 490

Tiskneme katalogy, letáky, časopisy, brožury, prospekty, hlavičkové papíry, návody, pozvánky, samolepky, vizitky, potisk obálek, etikety a jiné polygrafické produkty, včetně knihařského zpracování. Používaná technologie: ofsetový tisk a digitální tisk.

web www.tiskarnabrko.cz

HTB - Bukovský Jiří, Ing.

Brno, Křenová 479/71 kontakt +420 543 217 205

Výroba i prodej razítek, nově i reliéfních. Reklamní agentura a tiskárna vytváří propagační materiály, vizitky, razítka, novoročenky. Gravírování laserem, reklamní předměty. Tiskneme svatební a promoční oznámení. Tisk, řezaná grafika na plotteru.

web www.htb.cz

PAPÍR A TISK s.r.o.

Brno-Trnitá, Čechyňská 416/18 kontakt +420 537 020 020

Nabízíme vám kompletní nabídku tisku v malých nákladech, rychlou reakci, špičkovou kvalitu zpracování, spolehlivost dodávek a výborné ceny. A jistotu, že vaše zakázka proběhne bez problémů. V naší branži risk neznamená zisk. Zavedená brněnská tiskárna. Digitální tisk. Tiskneme pro veřejnost - novoročenky, kalendáře, oznámení, navštívenky. Specializovaný tisk pro grafiky, výrobce, organizace, agentury, nakladatele. Tisk knih. Personalizace. Široký výběr papírů.

web www.papiratisk.cz

Repropress - Kašpar Zdenek

Brno-Královo Pole, Srbská 2741/53 kontakt +420 541 589 433

Tiskárna Repropress byla v Brně založena již v roce 1990. Firma se zabývá polygrafickou výrobou. Grafická přípravu a tisk letáků, prospektů, brožur, katalogů, plakátů do formátu A2, pohlednic, samolepek, tiskopisů i vizitek. Dále provádíme číslování, perforování, ražbu a výsek všech druhů tiskovin do formátu B4 a potisk obálek. Naše tiskárna je vybavena moderní technologií ofsetového tisku. Jsme schopni zajistit tisk vizitek, tisk jednoduchých letáků, ale i tisk náročných katalogů, publikací,…

web www.repropress.cz

DATASCAN, s.r.o.

Brno, Jihlavská 796/ 7a kontakt +420 545 215 558

Největší evropský dodavatele systémů automatické identifikace. Nabízí systémy pro čtení a tisk čárových kódů. Poskytuje školení a servis. Sortimentem společnosti jsou snímače čárových kódů, tiskárny karet a etiket, mobilní terminály, aplikátory etiket, systémy strojového vidění, software, bezdrátové sítě, etikety, barvicí pásky a spotřební materiál k tiskárnám plastových karet.

web www.datascan.cz

ECOPRINT, s.r.o.

Brno, Štefánikova 121/52 kontakt +420 541 241 719, (1 pobočka)

Zabýváme se prodejem tiskáren, kopírek a faxů a příslušenství.

web www.ecoprint.cz

Brother International CZ s.r.o.

Brno-střed - Veveří, Veveří 499/109 kontakt +420 541 426 911

Kancelářská technika, laserové a inkoustové tiskárny a multifunkční zařízení, šicí stroje.

web www.brother.cz

FOTOPARTNER s.r.o.

Brno, Cejl 40/107 kontakt +420 545 210 529

Provozujeme kamenný obchod a e-shop s dalekohledy a puškohledy značek FOMEI a NIKON. Dále nabízíme filtry, brašny, pouzdra a batohy pro fotoaparáty. Prodáváme kompletní vybavení fotografických ateliérů: studiové blesky, bateriové generátory, trvalá světla a další, také dodáváme inkjet materiály.

web www.fotopartner.cz

REPROSERVIS CZ, s.r.o.

Brno, Křížová 105/4 kontakt +420 543 242 473, (1 pobočka)

Prodáváme kancelářskou techniku se specializací na kopírky.

web www.reproservis.cz

KOHOUT KT s.r.o.

Modřice, Masarykova 118 kontakt +420 739 400 078

Nabízíme kopírovací a skartovací stroje, tiskárny a faxy. Prodej a autorizovaný servis. Už osmnáct let se specializujeme na servis, prodej a na stále žádanější pronájem multifuknčních strojů, tiskáren a faxů. Přesvědčte se, že dospělé jsou také všechny naše služby.

web www.kohoutkt.cz
« předchozí 1 2 3 4 6 11 16 21 další »