Tiskárny a tisk - Jihomoravský kraj

Tiskárna Šiki Kyjov

Kyjov, Havlíčkova 182/33a kontakt +420 518 614 143, (2 pobočky)

V naší tiskárně tiskneme na strojích ve velikosti až do formátu B2 - 70x50 cm (CMYK i Pantone). Nejvyšší kvalitu tisku jsme schopni docílit především pořizování nejmodernějších technologií, čímž jsme schopni docílit přesné a stálé barevnosti tiskovin při různých podmínkách. Provádíme ofsetový a digitální tisk, knihařské práce, návrhy a focení.

web www.tiskarnakyjov.cz

Pospíšilová Jana - Pospa

Uherský Brod, Bří Lužů 2210 kontakt +420 572 634 505

Pohřební služba s nabídkou převozů zesnulých, vázání věnců a kytic a tisku parte. Dále zajistíme kopání hrobů, hudbu a další služby dle přání pozůstalých. Pohřby vyřizujeme i v sobotu a neděli. Pracujeme nonstop.

web www.pospaub.cz

Indrák Martin - ELEKTRO

Hranice, Komenského 287 kontakt +420 608 730 202

Naší hlavní činností je prodej, montáž a servis satelitní (SAT) a anténní techniky (TV). Montáž plochých TV a propojení AV zařízení. Naše společnosti poskytuje profesionální služby v oblasti řešení vašeho televizního a satelitního příjmu.

web www.elektroindrak.cz

Tiskservis - Pustina Jiří

Ostrava, Poruba, Gen. Sochora 1764 kontakt +420 608 741 054

Provoz ofsetové tiskárny - polygrafické služby, letecké fotografování, grafické přípravy, tisk, zušlechtění tiskovin (parciální lak, ražba), laminování, UV lakování a vazby všeho druhu. Provozujeme nakladatelství.

web www.tiskservis.cz

PERLA, netkaný textil, a.s.

Zábřeh, 28. října 8 kontakt +420 583 462 110

Výroba netkaného textilu ze 100 % VS střiže a směsi VS / PES chemickým pojením. Materiál použitý při výrobě je přírodního charakteru. Svými vlastnostmi ( omak,vysoká nasákavost, splývavost…) nahrazuje Pervin klasickou ba tkaninu a lze jej ekologicky spalovat či kompostovat v závislosti na míře znečištění.

web www.pervin.cz

Chamber s.r.o.

Blansko, Svitavská 872/23 kontakt +420 516 410 432, (2 pobočky)

Chamber s.r.o. - Internetový prodej vybavení nejen pro školy a školská zařízení. Nabízíme školní nábytek, školní pomůcky, školní tiskoviny, učebnice, široký sortiment diplomů, výtvarné potřeby, hračky, hry, tiskárny a mnoho dalších školních, výtvarných a sportovních potřeb. Vyrábíme také razítka a tiskátka. Můžeme Vám zprostředkovat náhradní plnění.

web www.chamber.cz

POINT CZ, s.r.o.

Brno-Zábrdovice, Milady Horákové 890/20 kontakt +420 541 427 511, (2 pobočky)

Nabízíme komplexní služby v oblasti konvenčního ofsetového tisku ve formátu B1 i B2, digitálního ofsetového tisku ve formátu A3+ a následného knihařského zpracování. Tiskneme brožury, katalogy, kalendáře, bloky, letáky, vizitky, slohy, krabičky atp.

web www.pointcz.cz

CopyToner s.r.o.

Brno-město, Pekařská 402/10 kontakt +420 543 235 535

Kopírovací služby, velkoformátové barevné kopírování a tisk, skenování, laminování. Prodej a servis kancelářské techniky všech značek (Konica - Minolta, HP, Sharp, Develop, Canon). Renovace a prodej tonerů, inkousty. Opravujeme kopírky i tiskárny.

web www.copytoner.cz

BRKO, s.r.o.

Brno-Slatina, Tuřanka 221/17 kontakt +420 545 216 490

Tiskneme katalogy, letáky, časopisy, brožury, prospekty, hlavičkové papíry, návody, pozvánky, samolepky, vizitky, potisk obálek, etikety a jiné polygrafické produkty, včetně knihařského zpracování. Používaná technologie: ofsetový tisk a digitální tisk.

web www.tiskarnabrko.cz

HTB - Bukovský Jiří, Ing.

Brno, Křenová 479/71 kontakt +420 543 217 205

Výroba i prodej razítek, nově i reliéfních. Reklamní agentura a tiskárna vytváří propagační materiály, vizitky, razítka, novoročenky. Gravírování laserem, reklamní předměty. Tiskneme svatební a promoční oznámení. Tisk, řezaná grafika na plotteru.

web www.htb.cz
« předchozí 1 2 3 4 11 21 31 41 další »