Tenis – Bousín okres Prostějov

1–10 firem z 17 nalezených Filtry

1Obec Stražisko - koupaliště3 pobočky

10.0 km Růžov 124, Stražisko
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Provozujeme koupaliště s restaurací. Dále k dipozici je také dětské hřiště, skluzavka a tenisový kurt.

2TK NATALI, s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(48)
12.0 km Podskalí 553, Mostkovice
Otevřeno od 8:00
Bezdlužná

Provozování 5 venkovních kurtů s antukovým povrchem a pevné kryté haly se 3 kurty s kobercovým hracím povrchem pro tenis a badmintonové hřiště. Nabízíme i pronájem tenisových kurtů nebo celého areálu pro pořádání sportovních akcí. Mimo jiné i možnost zapůjčení tenisových a badmintonových raket i…

3Tělocvičná jednota Sokol Stařechovice

14.5 km Stařechovice , Stařechovice Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní činnosti i akce pro cvičence všech věkových kategorií. Dále provozujeme oddíly fotbalu, florbalu, stolního tenisu, lehké atletiky, sportovní gymnastiky či plavání.

4Tělocvičná jednota Sokol Otaslavice

15.1 km Otaslavice 345, Otaslavice Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní činnosti i akce pro cvičence všech věkových kategorií. Dále provozujeme družstvo stolního tenistu, dále fotbalový, volejbalový a tenisový oddíl.

5Cetkovský Petr - TENIS SERVIS1 pobočka

Firma TENIS SERVIS byla založena v roce 1999, jako servis zajišťující potřeby tenistů rozmáhajícího se klubu TK Prostějov. V začátcích podnikání jsem uplatňoval rozsáhlé zkušenosti z trenérské a servismanské činnosti pro svou dceru českou reprezentantku (Petra Cetkovská, top WTA #25) a také…

6Cetkovský Petr- Tenisservis.eu (pobočka Prostějov)1 pobočka

15.5 km Za Kosteleckou 4161…, Prostějov
Otevřeno od 10:00
Bezdlužná

Nabízíme sportovní oblečení a vybavení, oblečení pro volný čas. Nabídka tašek, batohů, tenisových raket a ortopedické obuvi značky Peter Legwood.

7Běhal Dušan

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
15.5 km Za Kosteleckou 4161…, Prostějov Bezdlužná

Provoz a pronájem tenisového areálu s šesti antukovými kurty, oboustranou odrazovou stěnou, zázemím se sprchou, WC a občerstvením. Dále i nabídka individuální výuky, pořádání rodinných oslav a společenských akcí.

8HOTEL TENNIS CLUB s.r.o.1 pobočka

15.5 km Za Kosteleckou 4161, Prostějov
Otevřeno od 7:00
Bezdlužná

Provoz sportovního centra. Dále k dispozici je bazén, solárium, sauna, bowlingové dráhy, wallyball na squashovém kurtu a tenisová hala. Poskytujeme možnost využití squashových kurtů. Možnost i zařízení klubového členství.

9Tenis klub Prostějov, a.s.

15.9 km Sportovní 3924/1, Prostějov Bezdlužná

Provoz tenisového klubu. Dále i pořádáme sportovní, kulturní a společenské akce.

10Tenis klub U Chmelů

4.4
★★★★★
★★★★★
(86)
15.9 km Kostelecká 309, Prostějov
Otevřeno od 8:00
Bezdlužná

V našem areálu jsme pro Vás vybudovali 4 antukové tenisové dvorce, které slouží nejen našim hostům, ale i veřejnosti. Dále k dispozici je trenér a letní dětská tenisová škola. Tenisové dvorce si můžete zamluvit také na pořádání firemních turnajů.


Tenis – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Prostějov


Tenis v lokalitě Bousín – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Tenis najdete 17 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 15 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 5 firem v regionu Bousín.