Sportovní hřiště, sportoviště – Pustiměř okres Vyškov

Máte rádi sport a pohyb? Chcete si zlepšit kondici, zdraví a náladu? Pak na nic nečekejte a vyrazte na své oblíbené sportoviště. Nebo navštivte víceúčelové hřiště, kde se můžete věnovat různým sportům. Přehled sportovních hřišť v lokalitě Pustiměř.

1–10 firem z 15 nalezených Filtry

1Paintball Attack Vyškov1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(25)
4.6 km Jízdárenská 590, Vyškov-Dědice

Provozujeme paintballové hřiště včetně kompletního servisu.

2ROTVEN spol. s r. o.

Provádíme a nabízíme výrobu a opravy a také i revize tělovýchovného nářadí a zařízení a vybavení tělocvičen a sportovních areálů a hřišť.

3Správa majetku města Vyškova - Víceúčelové hřiště (pobočka Vyškov)4 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
5.5 km Lípová, Vyškov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Správa majetku města Vyškova - Víceúčelové hřiště, se sídlem Lípová, 682 01, Vyškov, v okrese Vyškov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. Pr 1474, Krajský soud v Brně. Právní forma Příspěvková organizace. Založení v roce 2005. Pracuje u nás 25 - 49 zaměstnanců. …

4RIVIÉRA PÍSTOVICE SPORTOVNÍ AREÁL

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
10.2 km Račice-Pístovice, Pístovice Bezdlužná

RIVIÉRA PÍSTOVICE SPORTOVNÍ AREÁL, se sídlem Račice-Pístovice, 683 05, Pístovice, v okrese Vyškov a v kraji Jihomoravský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1997. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3…

5Tělovýchovná jednota Letonice, o.s.

17.3 km U Hřiště, Letonice Bezdlužná

Tělovýchovná jednota Letonice, o.s., se sídlem U Hřiště, 683 35, Letonice, v okrese Vyškov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 1412, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

6Agrostis Trávníky, s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(47)
18.4 km Npor. Krále 764/16, Rousínov-Slavíkovice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Firma Agrostis Trávníky působí na českém trhu od roku 2002. Hlavní náplní naší práce je všestranná pomoc českým trávníkářům – zahradníkům, správcům fotbalových a golfových hřišť i soukromým osobám.

7Austerlitz Golf Resort

4.5
★★★★★
★★★★★
(633)
21.4 km Na golfovém hřišti…, Slavkov u Brna Bezdlužná

Austerlitz Golf Resort, se sídlem Na golfovém hřišti 1020, 684 01, Slavkov u Brna, v okrese Vyškov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. B 1860, Krajský soud v Brně. Právní forma Akciová společnost. Založení v roce 1996. Pracuje u nás 6 - 9 zaměstnanců. Předmětem…

8SK Beachvolleyball Slavkov

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
21.4 km Kaunicova 212, Slavkov u Brna Bezdlužná

SK Beachvolleyball Slavkov, se sídlem Kaunicova 212, 684 01, Slavkov u Brna, v okrese Vyškov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 5106, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1995. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj:…

9Golf Club Austerlitz, o.s.

4.5
★★★★★
★★★★★
(638)
21.5 km Na golfovém hřišti…, Slavkov u Brna
Dnes už má zavřeno

Golf Club Austerlitz, o.s., se sídlem Na golfovém hřišti 1510, 684 01, Slavkov u Brna, v okrese Vyškov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 4535, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1994. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Více informací…

10Sport Line servis, s.r.o.

21.7 km Smetanova 944, Slavkov u Brna Bezdlužná

Jsme specialisté na lajnování sportovišť s umělým, asfaltovým i betonovým povrchem, venkovní i vnitřní na volejbal, florbal, badminton, tenis, atletiku, nohejbal. Lajnujeme hřiště a přelajnováváme sportovní povrchy, atletické ovály. Značení ploch.


Sportovní hřiště, sportoviště – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Vyškov


Sportovní hřiště, sportoviště v lokalitě Pustiměř – detailní popis

Sportovní hřiště umožňují sportovcům věnovat se různým druhům sportu nebo her. Sport a jakákoliv jiná fyzická aktivita je důležitá pro udržení fyzické i duševní kondice, posilování imunity, prevenci civilizačních chorob a zlepšení nálady. 

Sportovní hřiště se liší podle typu sportu, který se na nich provozuje. Některá sportovní hřiště jsou specializovaná pro určitý druh sportu, např. fotbalové hřiště, hokejový stadion, tenisový kurt nebo plavecký bazén. Jiná umožňují hrát různé sporty nebo hry na jedné ploše, např. basketbal, volejbal, házenou nebo nohejbal. Tato hřiště se označují jako víceúčelová hřiště nebo také multifunkční hřiště. Často jsou opatřena ochrannými sítěmi, mantinely nebo jinými zařízeními pro oddělení hracích ploch a zajištění bezpečnosti.

Sportovní hřiště se také liší podle povrchu, na kterém se hraje. Některá disponují přírodním povrchem, jako je tráva, písek nebo hlína. Jiná mají zase umělý povrch, jako je asfalt, beton, gumová podlaha nebo umělá tráva. Umělé povrchy vynikají svou odolností vůči počasí a opotřebení. Na druhou stranu mohou být tvrdší pro klouby a svaly sportovců.

Sportoviště se nacházejí v různých prostředích. Některá jsou součástí školních areálů, sportovních klubů nebo rekreačních středisek. Jiná jsou veřejná a nacházejí se v parcích, na sídlištích nebo na okrajích měst.