Sportovní hřiště, sportoviště – Olomoucký kraj

Máte rádi sport a pohyb? Chcete si zlepšit kondici, zdraví a náladu? Pak na nic nečekejte a vyrazte na své oblíbené sportoviště. Nebo navštivte víceúčelové hřiště, kde se můžete věnovat různým sportům. Přehled sportovních hřišť v lokalitě Olomoucký kraj.

1–10 firem z 56 nalezených Filtry

1Obec Kožušany-Tážaly1 pobočka

Tážaly 1, Kožušany-Tážaly
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná Ověřená

Obec Kožušany-Tážaly je malebná obec v Olomouckém kraji. Chod obce zabezpečuje obecní úřad, který spravuje úřední desku a poskytuje služby Czech POINT. V naší obci se nachází základní škola, pošta, prodejna potravin a sportovní areál. Navštivte náš web a podívejte se do fotogalerie, jak to u…

2Josef a Lukáš Venský - Vemax

Nabízíme budování sportovišť a hřišť s umělým povrchem, vybavení tělocvičen a hal nářadím a povrchy, budování dětských hřišť z plastu a akátu. Dodáváme skluzavky, pryžovou gumu ( na dětská hřiště), gumové obrubníky, kanály a různé pryžové desky. Instalujeme a dodáváme sítě různého charakteru.…

3Domovní správa Prostějov, s.r.o.1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Pernštýnské nám.…, Prostějov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Správa nemovitostí v majetku města, a to převážně bytových a nebytových prostor včetně technické správy. Mimo jiné vyrábění a distribuce tepla z blokových a bytových kotelen. Provoz městské tržnice.

4TK NATALI, s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(48)
Podskalí 553, Mostkovice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Provozování 5 venkovních kurtů s antukovým povrchem a pevné kryté haly se 3 kurty s kobercovým hracím povrchem pro tenis a badmintonové hřiště. Nabízíme i pronájem tenisových kurtů nebo celého areálu pro pořádání sportovních akcí. Mimo jiné i možnost zapůjčení tenisových a badmintonových raket i…

5SV GOLF s.r.o.- minigolfová hřiště

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Na Šibeníku 183/50, Olomouc - Hejčín Bezdlužná

Specialisté na výrobu čtyř typů hřišť dráhového golfu - MINIATURGOLF, HOBBYGOLF, GREENGOLF a MINIGREENGOLF. Hřiště a jejich náhradní díly směřují nejen na tuzemský trh, ale i do zahraničí.

6SOKOLOVNA SPORT HOTEL-HRANICE1 pobočka

3.9
★★★★★
★★★★★
(45)
Tyršova 880, Hranice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Nabídka ubytování jedno, dvou, třílůžkové pokoje se společným sociálním zařízením.

7Základní škola Přerov, Svisle 13

2.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Svisle 133/13, Přerov Bezdlužná

Základní škola v Přerově. Výuka v naší škole probíhá podle Školního vzdělávacího programu „Škola pro každý den“. Žákům nabízíme výuku angličtiny od 1. ročníku, výuku uživatelských dovedností na PC od 1. ročníku a mnoho dalšího.

8DETA spol. s r.o. - DĚTSKÝ TÁBOR ČEKYNĚ spol. s r.o.1 pobočka

Husova 635/1, Přerov Bezdlužná

Dětský tábor Čekyně je rozsáhlý areál uprostřed přírody, ve kterém nalezneme jak chatky, tak bungalovy. Areál je možno využít jak k organizaci letních dětských táborů, tak i k pořádání soukromých či firemních akcí.

9Dětské dopravní centrum - Sportcentrum-DDM2 pobočky

4.7
★★★★★
★★★★★
(257)
Bří Čapků 317/4, Prostějov Bezdlužná

Provoz dětského dopravního centra.

10FC Dolany

Dolany 99, Dolany Bezdlužná

Provoz fotbalového klubu FC Dolany. Zmínku o kopané v Dolanech zaznamenáváme poprvé v roce 1951. Každoročně má klub v soutěžích družstvo mužů, mládežnická družstva, dále družstva dorostenců, starších žáků a benjamínků, které jsou pod vedením zkušených trenérů.


Sportovní hřiště, sportoviště – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Sportovní hřiště, sportoviště v lokalitě Olomoucký kraj – detailní popis

Sportovní hřiště umožňují sportovcům věnovat se různým druhům sportu nebo her. Sport a jakákoliv jiná fyzická aktivita je důležitá pro udržení fyzické i duševní kondice, posilování imunity, prevenci civilizačních chorob a zlepšení nálady. 

Sportovní hřiště se liší podle typu sportu, který se na nich provozuje. Některá sportovní hřiště jsou specializovaná pro určitý druh sportu, např. fotbalové hřiště, hokejový stadion, tenisový kurt nebo plavecký bazén. Jiná umožňují hrát různé sporty nebo hry na jedné ploše, např. basketbal, volejbal, házenou nebo nohejbal. Tato hřiště se označují jako víceúčelová hřiště nebo také multifunkční hřiště. Často jsou opatřena ochrannými sítěmi, mantinely nebo jinými zařízeními pro oddělení hracích ploch a zajištění bezpečnosti.

Sportovní hřiště se také liší podle povrchu, na kterém se hraje. Některá disponují přírodním povrchem, jako je tráva, písek nebo hlína. Jiná mají zase umělý povrch, jako je asfalt, beton, gumová podlaha nebo umělá tráva. Umělé povrchy vynikají svou odolností vůči počasí a opotřebení. Na druhou stranu mohou být tvrdší pro klouby a svaly sportovců.

Sportoviště se nacházejí v různých prostředích. Některá jsou součástí školních areálů, sportovních klubů nebo rekreačních středisek. Jiná jsou veřejná a nacházejí se v parcích, na sídlištích nebo na okrajích měst.