Sportovní hřiště, sportoviště – Prostějov

Máte rádi sport a pohyb? Chcete si zlepšit kondici, zdraví a náladu? Pak na nic nečekejte a vyrazte na své oblíbené sportoviště. Nebo navštivte víceúčelové hřiště, kde se můžete věnovat různým sportům. Přehled sportovních hřišť v lokalitě Prostějov.

1–10 firem z 10 nalezených Filtry

1Domovní správa Prostějov, s.r.o.1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Pernštýnské nám.…, Prostějov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Správa nemovitostí v majetku města, a to převážně bytových a nebytových prostor včetně technické správy. Mimo jiné vyrábění a distribuce tepla z blokových a bytových kotelen. Provoz městské tržnice.

2TK NATALI, s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(48)
Podskalí 553, Mostkovice
Otevřeno od 8:00
Bezdlužná

Provozování 5 venkovních kurtů s antukovým povrchem a pevné kryté haly se 3 kurty s kobercovým hracím povrchem pro tenis a badmintonové hřiště. Nabízíme i pronájem tenisových kurtů nebo celého areálu pro pořádání sportovních akcí. Mimo jiné i možnost zapůjčení tenisových a badmintonových raket i…

3Dětské dopravní centrum - Sportcentrum-DDM2 pobočky

4.7
★★★★★
★★★★★
(257)
Bří Čapků 317/4, Prostějov Bezdlužná

Provoz dětského dopravního centra.

4Golf Resort Prostějov1 pobočka

4.9
★★★★★
★★★★★
(17)
Legionářská 915, Kostelec na Hané
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Golf Resort Prostějov, se sídlem Legionářská 915, 798 41, Kostelec na Hané, v okrese Prostějov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 7868, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2000. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj:…

5Indoor Golf Prostějov (pobočka Prostějov)1 pobočka

4.9
★★★★★
★★★★★
(17)
Olomoucká 2931/25, Prostějov
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Indoor Golf Prostějov, se sídlem Olomoucká 2931/25, 796 01, Prostějov, v okrese Prostějov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 7868, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2000. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis…

6Národní sportovní centrum

Národní sportovní centrum, se sídlem Za velodromem, 796 01, Prostějov, v okrese Prostějov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 20678, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2015. Pracuje u nás 6 - 9 zaměstnanců. Zdroj: výpis z dat Registru Ares,…

7TJ Sokol Brodek u Prostějova

TJ Sokol Brodek u Prostějova, se sídlem Tyršova 235, 798 07, Brodek u Prostějova, v okrese Prostějov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 928, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v…

8Obec Stražisko - koupaliště3 pobočky

Růžov 124, Stražisko
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Provozujeme koupaliště s restaurací. Dále k dipozici je také dětské hřiště, skluzavka a tenisový kurt.

9Paintball Club BASTARDs Hranice1 pobočka

Želeč 12, Želeč Bezdlužná

Zaměřujeme se na přípravu a organizaci paintballových akcí pro veřejnost. K dispozici je paintballové hřiště. Dále půjčujeme zbraně, vzduchové láhve, masky, oblečení, rukavice, chrániče krku, granáty, dýmovnice a další. Nabízíme i airsoftové zbraně.

10Golf Club RESORT PROSTĚJOV

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
Legionářská 915, Kostelec na Hané
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Provozujeme golfový resort, který je zaměřen na začátečníky a pokročilé golfisty. Dále v areálu najdete driving range o délce 300 metrů, velký putting green, chipping green s bunkerem, 3 jamkovou akademii, klubovnu s recepcí, barem a sociálním zázemím s kapacitou pro 40 osob.


Sportovní hřiště, sportoviště – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Prostějov


Sportovní hřiště, sportoviště v lokalitě Prostějov – detailní popis

Sportovní hřiště umožňují sportovcům věnovat se různým druhům sportu nebo her. Sport a jakákoliv jiná fyzická aktivita je důležitá pro udržení fyzické i duševní kondice, posilování imunity, prevenci civilizačních chorob a zlepšení nálady. 

Sportovní hřiště se liší podle typu sportu, který se na nich provozuje. Některá sportovní hřiště jsou specializovaná pro určitý druh sportu, např. fotbalové hřiště, hokejový stadion, tenisový kurt nebo plavecký bazén. Jiná umožňují hrát různé sporty nebo hry na jedné ploše, např. basketbal, volejbal, házenou nebo nohejbal. Tato hřiště se označují jako víceúčelová hřiště nebo také multifunkční hřiště. Často jsou opatřena ochrannými sítěmi, mantinely nebo jinými zařízeními pro oddělení hracích ploch a zajištění bezpečnosti.

Sportovní hřiště se také liší podle povrchu, na kterém se hraje. Některá disponují přírodním povrchem, jako je tráva, písek nebo hlína. Jiná mají zase umělý povrch, jako je asfalt, beton, gumová podlaha nebo umělá tráva. Umělé povrchy vynikají svou odolností vůči počasí a opotřebení. Na druhou stranu mohou být tvrdší pro klouby a svaly sportovců.

Sportoviště se nacházejí v různých prostředích. Některá jsou součástí školních areálů, sportovních klubů nebo rekreačních středisek. Jiná jsou veřejná a nacházejí se v parcích, na sídlištích nebo na okrajích měst.