Sportovní hřiště, sportoviště – Moravskoslezský kraj

Máte rádi sport a pohyb? Chcete si zlepšit kondici, zdraví a náladu? Pak na nic nečekejte a vyrazte na své oblíbené sportoviště. Nebo navštivte víceúčelové hřiště, kde se můžete věnovat různým sportům. Přehled sportovních hřišť v lokalitě Moravskoslezský kraj.

1–10 firem z 87 nalezených Filtry

1Tesař Dalibor - PENZION NAD STÁJÍ

4.3
★★★★★
★★★★★
(468)
Jakartovice 35 , Jakartovice
Otevřeno od 8:30
Bezdlužná

Penzion nad stájí se nachází v malebném a klidném podhůří Hrubého Jeseníků v obci Jakartovice. Tato obec se nachází mezi vodními přehradami Kružberk a Slezská Harta. V okolí obce Jakartovice naleznete spoustu břidlicových lomů, z kterých je velká část zatopená křišťálově čistou vodou a tyto hlubiny…

2Technické služby Opava s. r. o.9 poboček

4.4
★★★★★
★★★★★
(2)
Těšínská 71, Opava

Společnost nabízí služby v oblasti odvozu a likvidace odpadů, komunální služby pro město. Technické služby v Opavě byly založeny Městem Opava dne 20. 12. 1995. Historicky byly činnosti odpovídající péči o město převedeny již kolem roku 1900 na Těšínskou ulici. Po řadě reorganizací byly v roce 1960…

3Střední škola prof. Zdeňka Matějčka, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace -…1 pobočka

3.7
★★★★★
★★★★★
(10)
17. listopadu 1123…, Ostrava Bezdlužná

Provozujeme činnost krytého bazénu v Ostravě. Nabízíme sportovní aktivity pro mládež-je zde plavecký oddíl pro děti a mládež, učíme plavet děti od 4 let. Plavci jsou vedeni pod profesionálním výcvikem zkušených trenérů.

4Městský úřad Fulnek

nám. Komenského 12, Fulnek
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Městský úřad podává informace žadatelům, plní úkoly uložené radou nebo zastupitelstvem města, pomáhá výborům a komisím v jejich činnosti vykonávat státní správu, zřídí na veřejně dostupném místě úřední desku a spravuje město.

5Základní škola a Mateřská škola T.G.Masaryka Fulnek, příspěvková organizace

Základní a mateřská škola T. G. Masaryka ve Fulneku s kapacitou až 450 žáků, byla založena roku 1946. Naše škola nabízí řadu školských i mimoškolských aktivit, výuky cizích jazyků i sportovních aktivit pro své žáky.

6Sportovní areál Vendryně3 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Vendryně 1017 , Vendryně
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Provoz sportovního areálu - badminton, bowling, minigolf, plážový volejbal, dětské hřiště.

7Základní škola a Mateřská škola Jakubčovice nad Odrou okres Nový Jičín,…

Prioritou naší mateřské a základní školy je individuální přístup ke každému svěřenci, dbáme na co nejlepší přípravu do života, klademe speciální péči obzvlášť na toleranci, úctě, lásce k člověku, k aktivnímu naslouchání, komunikaci, zodpovědnosti.

8BUDOUCNOST REKREAČNÍ STŘEDISKO

4.3
★★★★★
★★★★★
(511)
Nová Ves 139/E, Frýdlant nad…
Otevřeno od 11:00
Bezdlužná

Rekreační středisko nabízí oplocený areál - venkovní posezení, dětské a víceúčelové asfaltové hřiště (tenis, volejbal, nohejbal), in-line dráhu, transféry do lyžařského areálu Malenovice, úschovnu lyží, hotel, fitness a wellness centrum, ubytování domácích mazlíčků, restauraci s českou kuchyní,…

9KAXL s.r.o.- NákupníOkno.cz2 pobočky

4.6
★★★★★
★★★★★
(192)
Dukelská 240, Bílovec
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Internetový prodej hraček, bílého zboží, spotřební elektroniky, domácích potřeb.

10Sport Bruntál1 pobočka

4.1
★★★★★
★★★★★
(66)
Zeyerova 1489, Bruntál Bezdlužná

Spravujeme sportovní zařízení na území města Bruntálu. Mezi naše sportoviště patří sportovní hala, sauna, letní koupaliště, zimní stadion, wellness a fotbalový stadion.


Sportovní hřiště, sportoviště – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Sportovní hřiště, sportoviště v lokalitě Moravskoslezský kraj – detailní popis

Sportovní hřiště umožňují sportovcům věnovat se různým druhům sportu nebo her. Sport a jakákoliv jiná fyzická aktivita je důležitá pro udržení fyzické i duševní kondice, posilování imunity, prevenci civilizačních chorob a zlepšení nálady. 

Sportovní hřiště se liší podle typu sportu, který se na nich provozuje. Některá sportovní hřiště jsou specializovaná pro určitý druh sportu, např. fotbalové hřiště, hokejový stadion, tenisový kurt nebo plavecký bazén. Jiná umožňují hrát různé sporty nebo hry na jedné ploše, např. basketbal, volejbal, házenou nebo nohejbal. Tato hřiště se označují jako víceúčelová hřiště nebo také multifunkční hřiště. Často jsou opatřena ochrannými sítěmi, mantinely nebo jinými zařízeními pro oddělení hracích ploch a zajištění bezpečnosti.

Sportovní hřiště se také liší podle povrchu, na kterém se hraje. Některá disponují přírodním povrchem, jako je tráva, písek nebo hlína. Jiná mají zase umělý povrch, jako je asfalt, beton, gumová podlaha nebo umělá tráva. Umělé povrchy vynikají svou odolností vůči počasí a opotřebení. Na druhou stranu mohou být tvrdší pro klouby a svaly sportovců.

Sportoviště se nacházejí v různých prostředích. Některá jsou součástí školních areálů, sportovních klubů nebo rekreačních středisek. Jiná jsou veřejná a nacházejí se v parcích, na sídlištích nebo na okrajích měst.