Sportovní hřiště, sportoviště – Znojmo

Máte rádi sport a pohyb? Chcete si zlepšit kondici, zdraví a náladu? Pak na nic nečekejte a vyrazte na své oblíbené sportoviště. Nebo navštivte víceúčelové hřiště, kde se můžete věnovat různým sportům. Přehled sportovních hřišť v lokalitě Znojmo.

1–9 firem z 9 nalezených Filtry

1OBEC RADOTICE (Znojmo)2 pobočky

Radotice 1, Radotice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Obec Radotice se nachází v okrese Třebíč v kraji Vysočina. První písemná zpráva pochází z roku 1369. Obec se nachází v nadmořské výšce 424 metrů. Na území žije 131 obyvatel. Provozujeme fotbalový klub.

2DŘEVOARTIKL, spol.s r.o.- dětská hřiště

4.2
★★★★★
★★★★★
(18)
Brněnská 3794/27, Znojmo Bezdlužná

Výroba dětská hřišt, víceúčelových hřišt a vybavení dětských hřišť dle požadavků platných norem. Nabízíme věžové sestavy, dětské skluzavky, pískoviště, lezecké stěny. Dětské hřiště dodáme s kompletní montáží na klíč. Programy pro mateřské školky.

3Autocamp Výr

4.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Výrovice, Výrovice 95,… Bezdlužná

Autocamping Výr se nachází 10 kilometrů severně od historického města Znojma v blízkosti Národního parku Podyjí. V tomto překrásném a nedotčeném prostředí máte možnost prožít klidnou dovolenou. Vlastní areál se rozkládá na břehu Výrovické přehrady s písčitou pláží a nejteplejší vodou na jižní…

4PENZION ALMA

4.7
★★★★★
★★★★★
(20)
Popice 93, Znojmo Bezdlužná

Rodinný penzion a farma na okraji vesničky Popice v krásné přírodě Národního parku Podyjí v těsné blízkosti Znojma je místem, kde si odpočinete na těle i na duši, kde strávíte klidné chvíle a odkud odjedete s příjemnými zážitky a plní energie.

5Sportovní areál Lesky

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Leska Horní 3735/1a, Znojmo
Otevřeno od 8:00
Bezdlužná

Sportovní areál Lesky, se sídlem Leska Horní 3735/1a, 669 02, Znojmo, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2012. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského…

6První golfový club Znojmo z.s.

První golfový club Znojmo z.s., se sídlem Rooseveltova 1006/29, 669 02, Znojmo, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 10527, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2004. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

7Sportovní hala Hodonice (pobočka Hodonice)1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Na Vinici, Hodonice Bezdlužná

Sportovní hala Hodonice, se sídlem Na Vinici, 671 25, Hodonice, v okrese Znojmo a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 1371, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat…

8MARCELA JELÍNKOVÁ

4.2
★★★★★
★★★★★
(8)
Fráni Kopečka 4, Znojmo Bezdlužná

Jsme organizátory soukromých, firemních nebo školních akcí a táborů ve Znojmě a okolí. Organizujeme paintballové akce, dětské dny , tábory atd.

9ARES 96 s.r.o. - golf1 pobočka

4.3
★★★★★
★★★★★
(72)
Těšetice 175, Těšetice

Provozujeme golfový areál a golfovou akademii pro hráče i začátečníky, nabízíme služby golfového trenéra.


Sportovní hřiště, sportoviště – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Znojmo


Sportovní hřiště, sportoviště v lokalitě Znojmo – detailní popis

Sportovní hřiště umožňují sportovcům věnovat se různým druhům sportu nebo her. Sport a jakákoliv jiná fyzická aktivita je důležitá pro udržení fyzické i duševní kondice, posilování imunity, prevenci civilizačních chorob a zlepšení nálady. 

Sportovní hřiště se liší podle typu sportu, který se na nich provozuje. Některá sportovní hřiště jsou specializovaná pro určitý druh sportu, např. fotbalové hřiště, hokejový stadion, tenisový kurt nebo plavecký bazén. Jiná umožňují hrát různé sporty nebo hry na jedné ploše, např. basketbal, volejbal, házenou nebo nohejbal. Tato hřiště se označují jako víceúčelová hřiště nebo také multifunkční hřiště. Často jsou opatřena ochrannými sítěmi, mantinely nebo jinými zařízeními pro oddělení hracích ploch a zajištění bezpečnosti.

Sportovní hřiště se také liší podle povrchu, na kterém se hraje. Některá disponují přírodním povrchem, jako je tráva, písek nebo hlína. Jiná mají zase umělý povrch, jako je asfalt, beton, gumová podlaha nebo umělá tráva. Umělé povrchy vynikají svou odolností vůči počasí a opotřebení. Na druhou stranu mohou být tvrdší pro klouby a svaly sportovců.

Sportoviště se nacházejí v různých prostředích. Některá jsou součástí školních areálů, sportovních klubů nebo rekreačních středisek. Jiná jsou veřejná a nacházejí se v parcích, na sídlištích nebo na okrajích měst.