Pilates – Uherské Hradiště

1–6 firem z 6 nalezených Filtry

1Namasté yoga studio

5.0
★★★★★
★★★★★
(47)
Masarykovo nám. 69, Uherský Brod Bezdlužná

Namasté yoga studio, se sídlem Masarykovo nám. 69, 688 01, Uherský Brod, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2015. Předmětem podnikání je: Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti jógy,…

2KP KRANKING s.r.o. - Sportovní centrum

Průmyslová 712, Uherské Hradiště
Otevřeno do 21:00
Bezdlužná

Provozování sportovního centra s nabídkou cvičení TRX, BOSU, Pilates, Slimbox, Insanity a další. V nabídce je Indoorcycling a VacuShape. Poskytujeme služby osobního trenéra, dětského koutku a parkování uvnitř areálu. Dále nabízíme prodej permanentek na poskytované služby.

3Dleštík Břetislav, Bc. - Delta Fit Studio

Provoz fitnesscentra. Nabídka sportovního i výživového poradenství, individuálních tréninků. Provozujeme pilates, fit box, kardiotréninky, kondiční box, flirt dance, Step dance, bodystyling, kickbox pro ženy, bosu a mnoho dalšího.

4Ondruchová Lenka

Výuka orientálních tanců, zumby a pilates s nabídkou vystoupení. Dále prodáváme ajurvédskou kosmetiku.

5Kašná Veronika

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Na rybníčku 319, Ostrožská Nová Ves… Bezdlužná

Cvičíme pilates.

6Ing. Silvie Švehláková - Fit- UB. cz

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Osvoboditelů 1807, Uherský Brod Bezdlužná

Nabízíme výživové poradenství - naučíme Vás zdravěji jíst, měření na In-Body zde zjistíte výši svého bazálního metabolismu. Pořádáme cvičení Body Mind, Pilates. Nabízíme skupinové a individuální lekce. On-line výživové poradenství. Cvičení po porodu.


Pilates – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Pilates v lokalitě Uherské Hradiště – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Pilates najdete 6 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 5 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 2 firem v regionu Uherské Hradiště.